Et lite livstegn

Jeg tenker at kvalitet er bedre en kvantitet, men akkurat nå har ikke denne bloggen noen av delene. Jeg vet ikke helt hvor inspirasjonen er tatt veien, men jeg får håpe at den på mirakuløst vist popper opp igjen på nyåret. Både den, og motivasjonen til noe som helst egentlig. Skole, for eksempel, det hadde vært gjevt 🙂

Livstegn (3 of 8) Livstegn (5 of 8)

Besteforeldrene mine er på besøk for tiden, og det er veldig godt å se dem igjen. Timene tikker av gårde her vi sitter i sofaen og hører på julemusikk fra radioen. Jeg sier ikke så mye, men jeg prøver å si de rette tingene til rette mennesker.

Livstegn (1 of 8)Livstegn (2 of 8)

Været er varmt, men nå som solen titter frem over fjellene på formiddagen, syns jeg snøen godt kan lave ned fra himmelen. De siste dagene har jeg begynt på denne boken her av David Levithan. Er så glad norsklæreren min anbefalte den til meg, fordi jeg liker den veldig godt. Gleder meg faktisk overraskende mye til å skrive romananalyse om denne boken, så det kommer sikkert på bloggen i slutten av januar en gang 🙂

Dette var et lite livstegn fra meg, håper det ikke blir så lenge til neste gang. Takk for at dere er her, dere er best!

 

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

1 Comment

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.