España

Vi koser oss her i Spania. Våkner om morgenen og går ned til ferdig frokost. Man trenger bare å legge egg og bacon på sprøstekte rundstykker og bære det med på fat til hvitkledde bord. De har til og med ferskpresset juice her, men den smaker så utenlandsk at det blir litt for uvant for min del.
1

Så tusler vi ned til stranden. Vannet er lyseblått og det er ren sand på bunnen, ingen steiner eller tang. Må nok være den fineste stranden jeg har vært på. Beste av alt er den litt kjølige brisen nær vannkanten, som gjør at man ikke besvimer i varmen.

2

Kontrasten mellom trange smågater og den luksuriøse strandpromenaden er stor, men det så fint begge delene. I tillegg har de verdens største tre her (som jeg har sett iallefall), det er så stort at jeg ikke får det med på kamera! Og det minner meg dramatisk om Harry Potter, hihi.

3

Vi prøver ut nye restauranter hver dag, både store, fine med glinsende interiør, og sånne bittesmå lokale på forskjellige gatehjørner.

4

I tillegg så går vi en del, for å se så mye som mulig. Jeg føler nesten jeg er på storbyferie om kvelden og sydenferie på dagen.

5

Så, jeg koser meg veldig. Sett bort i fra litt krangling med lillebroren og det faktum at det månedlige besøket som vi jenter får kom akkurat på feil tidspunkt. Håper bare jeg ikke går tom for bøker å lese også, jeg har nå lest ut to bøker på tre dager, har bare to bøker igjen nå som skal vare over en uke, ops. Men jeg klarer meg, i verste fall kan jeg vel lese en spansk bok. Men har på følelsen at det ikke ville være like givende, om dere skjønner. Haha.

Er så glad for å se at dere like videobloggen. Får en sånn varm og god følelse inni meg når jeg leser kommentarene deres, tusen takk ♥

1 Comment
  • Helene
    Posted at 14:50h, 02 August Reply

    Åååå, det ser så fint ut!!!

I'd love it if you left a comment