What I have been enjoying watching lately

Med alt skolearbeidet jeg har å gjøre for tiden, har jeg fått god tid til å prokrastinere på Internett. På grunn av all min sløsing av tid på nettet, har jeg funnet noen nye favoritter jeg føler er verdt å dele med dere. Her er en søt, liten liste over hva jeg har likt å se på i det siste.
In between all the coursework I have to do, I have procrastinated a whole lot on the Internet. From my procrastination, I’ve found some gems I think you should have a look at. Here is a cute, little list of what I have been enjoying watching lately.

Conan Gray har blitt min nyeste favoritt på Youtube. Han har så søt stemme, sjarmerende illustrasjoner og en så kreativ personlighet, det er en fryd å se på. Musikken hans er også helt nydelig, og jeg blir rett og slett lykkelig av å se på vloggene han legger ut.
Conan Gray has got to be my favourite Youtuber at the moment. His sweet voice, cute doodles, and creative being just makes me smile through every video. The music he makes is beautiful, and his vlogs give me happiness.

Etter jeg skrev blogginnlegget mitt om dagen min i Notting Hill, måtte jeg rett og slett se filmen med samme navn. Jeg har allerede sett Anna og William sin kjærlighetshistorie et dusin ganger før, men man kan aldri se Notting Hill for mange ganger. Som du sikkert kan forstå, elsket jeg å se denne filmen igjen.
After I wrote my blog post on strolling around in Notting Hill, I just had to sit down and watch the movie with the same name. I’ve already seen Anna and William’s love story unfold a dozen times, but you can never watch Notting Hill too many times. As you can understand, I loved it.

 

Jeg elsker Dodie. Dette er musikkvideoen til en av hennes originale sanger, og jeg har hatt den på repeat. Videoen er trist, men så nydelig. Gjennom videoen følger man historien til disse to jentene, og forholdet de har mellom seg. Det knuser hjertet mitt litt. Takk til Henri som tipset med om Dodie.
I absolutely adore Dodie. This is the music video behind one of her original songs, and I’ve been playing it on repeat. The video is sad but so beautiful. You become a fly on the wall in the life of these two girls and their relationship, it breaks my heart a bit to watch. Thanks to Henri who reccomended Dodie for me.

Viktigst av alt; Westworld var helt fantastisk. De første episodene ble litt for mye for mitt svake hjerte, men da jeg ble vandt til brutalitetet begynte jeg virkelig å like denne serien. Det virker kanskje ikke slik fra bildet jeg har lagt ved her, men det er så mye mer til denne HBO-serien enn vold og den ville Vesten. Jeg følte en konstant eksistensiell krise mens jeg så serien, og spurte meg selv spørsmålene: “Er det noen der ute som kontrollerer meg?? Hva er Universet?? Hvem er jeg??” Og herregud.. De siste episodene?? WOW. Alt jeg kan si er at Westworld er en utrolig velskrevet serie, og det visuelle er virkelig en drøm. Du må rett og slett bare se denne serien.
Most importantly; Westworld blew my mind. The first few episodes were a bit too much to handle for my weak heart, but as I got used to the brutality, I really started to enjoy this brilliant show. It might not seem like it from the picture I’ve posted, but there is so much more to this HBO show than the Wild West and violence. I felt a constant existential crisis while watching this show, always questioning “Is there anyone out there who’s controlling me?? What is the Universe?? Who am I??” Also.. the last few episodes? OMG. All I can say is that Westworld is extremely well written, and an absolute dream visually. You just have to see for yourself.

What have you enjoyed watching lately?

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

12 Comments

  1. Man skal ikke skimse av hvor viktig prokrastinering er! For det hadde tross alt vært kjedelig om man ikke unnet seg litt youtube tid! De siste ukene har jeg sett (altfor) mye på Kate Lavies interiør videoer på youtube — drømmer meg helt bort! Og videoene til booksandquills og thebookcastle 🙂

  2. Love these types of posts. I don’t know what it is about them but I feel like I connect more with the author behind the blog as it gives an insight into what they’re currently enjoying specifically (hopefully that sentence made sense hahah). That music video was so touching!

    -Sophie xx | Cherries & Perfume ♡

  3. Det mye spennende å finne på youtube. Min favoritt for øyeblikket er Norwaytwins sin kanal. Nothing Hill er en veldig fin film, uansett hvor mange ganger jeg ser den blir jeg aldri lei.

  4. Tror seriøst jeg har prøvd å se episode 1234 av Westworld sånn typ 5 ganger, men klarer ikke å sette meg inn i serien, så jeg kommer meg ikke lengre enn episode 4. Men creds til deg som har klart å se hele serien 😀

    1. Haha ja jeg skjønner deg godt der! I starten satt jeg der som et spørsmålstegn og bare “hva??” men etter hvert kommer man seg inn i det. Men hallo, vi er alle forskjellige så det er helt kult å si at nei huff det der var ikke for meg <3

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.