En stk fin dag

Vintervinden gav meg floker i håret og gåsehud på bena i dag. Fredagen min startet med utålmodig oppringning av søskenbarnet mitt. Det er mange år siden hun lekte med tre år gamle, spinnville meg. Nå har hun to egne barn, og derfor er døgnet hennes litt ulikt mitt. Derfor kunne jeg ikke sove til langt på dag, og dro heller på kafé i tolvtiden. I skjørt og med rosa skjerf satt jeg på kafé med kusinen min, datteren og svigerinnen hennes. Jeg klarte aldri å drikke opp den kakaoen, eller spise den muffinsen jeg kjøpte meg, men det var et koselig kafébesøk, og jeg fikk se mange søte babysmil.

Namsos fredag (6 of 7) copy Namsos fredag (5 of 7) copy Namsos fredag (2 of 7) copy

Hvis noen lurer:

Sko Nike Skjørt Leana Woman Kåpe Bershka Skjerf Bestemors Veske Springfield

Håper dere får en fin kveld!

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.