En søndag i sengen

Denne søndagen har jeg sløvet bort i sengen. Timene har gått forbi hvor jeg bare har ligget under dynen og gjort ingenting. Det er herlig. I vinduskarmen ved siden av meg står en kopp med hjemmelaget peppermynte-kakao (alá verdens beste stesøster), og i nabofanen i internettsiden har jeg “My week with Marilyn” på pause. Bestemte meg å se den filmen helt og holdent for å få med meg nydelige Emma Watson. Elsker henne. Koser meg ganske så mye for å være ærlig, tror aldri jeg ville overlevd ukedagene om jeg ikke hadde hatt noen slike dager som dette innimellom.

Gruer meg allerede til skolen i morgen, men heldigvis er det ikke lenge til ferie, og det er det jeg fyller tankene mine med nå. For å overleve. (Litt dramatisk? Haha)

City lights
Ensom
Cocoa

Tre bilder jeg tok i går da jeg faktisk bevegde meg utenfor huset.
Hva gjør du i dag?

1 Comment
  • Aurora
    Posted at 18:23h, 08 December Reply

    Dyne-dager er utrolig koselige! Selv har meste parten av mine våkne timer idag gått til å kjøre hjem fra hytta, men med favoritt albumet på ørene blir veien heldigvis litt kortere 🙂

I'd love it if you left a comment