En morgen i frisørstolen

I dag tidlig gjorde jeg endelig det jeg har hatt lyst til i månedsvis, men ikke turt. Jeg farget håret mitt!
I flere måneder har jeg grublet om jeg skulle tørre å fsrge håret mitt igjen etter alle fiaskoene jeg har hatt tidligere (blant annet rødt hår når det skulle bli brunt, og betty spagetthi-striper som ikke lignet freshe higlights i det hele tatt). Etter flere timer med scrolling på We Heart it og Tumblr fant jeg et bilde som viste nøyaktig hvilken hårfarge jeg ville ha, slik at jeg kunne vise frisøren.
Jeg var fremdeles veldig usikker på om jeg faktisk ville farge det, men en dag da jeg satt på bussen hjem fra skolen bestemte jeg meg plutselig om at, jo, dette måtte jeg bare gjøre. Så jeg gikk av bussen i sentrum og bestilte time hos frisøren.(null)
(null)
(null)
Jeg gikk ut av frisørsalongen med akkurat den fargen på håret jeg har ønsket meg i månedsvis, og et lettet og lykkelig smil klistret bredt over ansiktet mitt. Vinterferien min startet altså med ny hårfarge, men også tre innleveringer til fredags kveld. Heldigvis er jeg nå ferdig med alt av skolearbeid, og nå sitter jeg i bilen på vei til hytta. Det kommer til å bli så uendelig godt med litt fri nå. God ferie!

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

1 Comment

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.