En liten glede

Har du noen gang lest en god bok? En sånn bok som du tar med på rommet ditt, så legger du deg i sengen med dynen over deg og bare leser og leser og leser. Du leser i mange timer, og innimellom kikker du opp etter å ha lest et spesielt godt avsnitt også streifer blikket ditt rundt i rommet og du tenker: “dette er nok” Akkurat i det øyeblikket trenger man ingenting annet, fordi en slik god bok stimulerer hjernen så man føler seg bare frefull, og tankene er gode og man er bare inspirert og motivert. Kanskje må man på do, eller så er man litt tørst, men det går helt greit å sitte to timer til å lese fordi akkurat i det øyeblikket så er en god bok nok, og man trenger ikke noe mer.

Dette er grunnen til at jeg syntes synd i mennesker om ikke liker å lese, som mener det er kjedelig. De går rett og slett glipp av noe av det fineste i hele verden.

1 2 3

Har du lest en god bok i det siste? Hva heter den? Jeg vil gjerne vite 🙂

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

3 Comments

  1. Jeg VET!!!!! Det er såååå irriterende at folk bare “jeg liker ikke å lese”. WTF?!!! Vel, da pleier jeg å tenke “de aner ikke hva de går glipp av” – for seriøst, det aner de ikke! Synd, da får vi denne fine verdenen for oss selv, passer meg egentlig heeelt greit 😀

  2. Og apropos bøker: Du MÅMÅMÅ lese The Fault in our stars snart, jeg tror jeg så at du hadde kjøpt den på instagram (?), og hvis du ikke har lest den – DO IT!

  3. Åh, JA, jeg har lest en god bok i det siste! Så absolutt. Litt av et sammentreff at Ingvild har anbefalt den over her 🙂 The Fault in Our Stars er bare såå fin, så trist, og til tider så utrolig morsom. Og så er den full av herlige formuleringer, sånne geniale ting som man bare vil skrive ned og huske. Må leses! 🙂

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.