En helg i Oslo

Advarsel: Lang tekst, som ikke er interessant å lese på noen måte. Men om du kjeder deg og ikke har noe bedre å gjøre (sånn som lekser) så er det bare å føle seg fri til å lese.. 🙂

I går tok jeg flyet hjem fra Oslo med Mamma, venninnen hennes Tone og datteren Tuva i titiden på kvelden. Etter å ha tilbakelagt en fin helg med å gå i Oslos gater, sitte på cafe og være hjemme hos Lyra. På torsdagen da vi kom så gikk jeg, Mamma og Tone rundt å trillet på lille Tuva opp igjenom Karl Johan og sidegater. Jeg fikk kjøpt meg en genser og et smykke på Zara som jeg gleder meg til å bruke. Etter noen få timer, hvor jeg ikke shoppet noe mer, så tok jeg T-banen til Lyra, mens Mamma og Tone dro videre til deres venninne.

Dagen etter, derimot, gjorde jeg noe jeg aldri har gjort før. Jeg ble med Lyra på skolen hennes, og fikk hilse på vennene hennes her og slikt. Syntes det var ganske interessant å sitte i et klasserom å observere hvordan en annen klasse fungerer annerledes en min egen. Også fikk jeg lov til å være med når klassen skulle ha skriveøkt, så jeg skrev en liten del av et dramastykke. Det beste med hele den delen var vel egentlig at jeg visste jeg ikke kom til å få karakter på det. Pjoh, sier nå jeg, for jeg tror ikke den nynorske dramateksten var så veldig bra, også ble jeg ikke ferdig en gang. Haha.

På lørdagen gikk jeg og Lyra ut i regnet med paraply og gikk til Karl Johan igjen. Vi sto opp kjempesent så det ble fort mørkt der vi tuslet med to paraplyer og søkkvåte sko. Det viste seg å bli helt umulig å finne en kafè som ikke var stappful, så til slutt måtte vi bare sette oss ned på et slags baguett-sted inne på en T-banestasjon. Ikke akkurat ideelt, men vi hadde det nå likevel fint med å drikke kakao og smothie, mens jeg skrev i notatboken min og Lyra malte og tegnet i sin egen.

Søndagen var siste dagen, og jeg og Lyra nøt en formiddag i Frognerparken hvor hun malte igjen og jeg gikk rundt å fotograferte som en gal. Det var nydelig vær med akkurat det rette lyset så jeg følte meg skikkelig lykkelig med kameraet i hendene. Så var vi på restaurant med familien hennes før jeg dro hjem 🙂

Hva har du gjort i helgen?

 

3 Comments
 • Mathilde Johansen
  Posted at 15:15h, 20 November Reply

  Hvem er lyra? Hvorfor har du ikke noen bilder av henne? kommer det flere bilder snart?

  • Lily
   Posted at 17:50h, 20 November Reply

   Lyra er venninnen min fra Oslo 🙂 Lyra er ikke så glad i å bli tatt bilder av, så jeg hadde ingen fine så da valgte jeg heller å bare legge inn andre bilder jeg tok i helga. Jeg skal poste flere! Men de kommer mest sansynelig i vanlige hverdagsinnlegg når jeg ikke har noen andre å bruke 😀

 • ingrid
  Posted at 17:47h, 20 November Reply

  Håper du koste deg, fine bilder! 🙂

I'd love it if you left a comment