En desemberliste

3
Rosa by

1. Å se filmen The Holiday er noe jeg virkelig må gjøre hvert år, men ikke før kalenderen viser første desember.

2. Pepperkakebaking. Jeg er ikke spesielt glad i pepperkaker, fordi jeg ikke liker smaken. Men å bake disse kakene er noe jeg elsker. Det gjorde jeg på søndag, med Eirik og familien hans, og julestemningen fylte hele kroppen min.

3. Hvit myk snø som dekker alt utenfor soveromsvinduet er det fineste med vinteren, og noe jeg virkelig trenger i desember før jul.

4. Kakao med krem. Gjerne daglig. Ah, jeg har laget laget meg så mange gode kopper med kakao til nå denne høsten og desembermåneden. Chilikakao, kanelkakao, kakao med peanuttsmak og kakao med hvit sjokolade. Og krem på toppen selvfølgelig, det er bare noe som må til.

5. Det blir ikke adventsstemning før jeg har julestjerne i vinduet på rommet mitt. En dag jeg kom hjem fra skolen tidlig i desember sto det en nydelig julestjerne i sølv i vinduskarmen min, som mamma hadde satt der. Det var så koselig, for jeg hadde ikke trodd jeg ville få julestjerne i vinduet mitt i år.

6. Michael Bublé og annen julemusikk. I desember er det virkelig ingenting som høres bedre ut enn julemusikk.

Det er tusen flere ting som er fint med adventstiden og desember, men akkurat i disse dager er det disse seks enkle tingene som har gitt meg julestemning.

Håper det går bra med alle!

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.