Eggefrokost + 5 ting jeg vil gjøre når jeg blir frisk

I morgen feirer jeg énukersjubileum, kommer du på festen? Det blir enkel servering med halsdrops og paracet, og du får med deg en goodiebag med snytepapir. Haha, man må jo bare lage humor av det, men egentlig er jeg ganske lei av å være dårlig nå. Jeg savner stemmen min! De siste fire dagene har jeg såvidt fått til å snakke, alt som kommer ut av munnen er lav hvesing, og ingen klarer å høre hva jeg prøver å si. Det positive er at siden jeg fremdeles er syk, har jeg fortsatt fripass for syting. Juhu!

Jeg bestemte meg for å bli hjemme fra skolen i dag, for jeg orket rett og slett ikke tanken på å presse meg gjennom skoletimene med dunkende hode og sår hals slik jeg gjorde i går. Det jeg heller brukte tiden på var å lage meg en ekstra god eggefrokost (det heter egg in a basket på engelsk) med masse tomat på toppen, og en kopp Latte Macchiato til. Det spiste jeg i sofaen mens jeg så på Youtube-videoer, og det var ganske herlig.
EggefrokostEggefrokost

Jeg har en følelse på at jeg ikke vil våkne opp mirakuløst frisk i morgen heller, men snart må det vel gå mot slutten på denne forkjølelsen. Og det jeg vil gjøre når jeg blir frisk er å..

  1. Rydde rommet mitt. Jeg blir gal av alt rotet på gulvet, vannglassene på nattbordet, og pysjsettene spredd rundt i sengen
  2. Ha en vinkveld med Oda, for å catche opp, se film og spise sjokolade
  3. Gå turer i snøværet (håper bare snøen varer noen dager!)
  4. Bake makroner, for jeg har alltid hatt lyst til å prøve det
  5. Ta flere bilder, spesielt bilder jeg kan legge ut på instagrammen min

Eggefrokost

Håper du har en fin uke <3

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

7 Comments

  1. Haha, jeg har det akkurat på samme måte med vannglassene og rotet 🙂 Har fått ordne rommet mitt en del heldigvis, så det ser litt bedre ut nå. God bedring Martine!

    1. Ja, jeg har sånn smått begynt å rydde opp glass og rot, og jeg gleder meg til å få støvsugd og ryddet ordentlig. Det er så kjipt med rot! Tusen takk <3

  2. Er så kjipt å være syk, men det så jo relativt bedagelig ut hos deg. Dessuten er egg og tomat perfekt frokost-kombo. Jeg liker eggerøre og grovhakkede tomater. Med masse salt og pepper.

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.