Eating vegan and exploring Camden

[one-half-first]Dobbeldekker-buss, vegetarburger, jordbærdrinker, og to fine venninner. Her er endelig den andre vloggen fra bursdagshelgen min![/one-half-first]
[one-half]Double-decker buses, veggie burgers, strawberry drinks, and two lovely girlfriends. Finally, my second vlog from my birthday weekend![/one-half]

[one-half-first]Jeg har fullstending druknet i mengen skolearbeid den siste tiden, men endelig fant jeg litt tid til å redigere ferdig denne vloggen! Det er så koselig å tenke tilbake på bursdagshelgen min, da Marthe og Henri besøkte meg. Hele den helga, pluss selve bursdagen min på mandag, var helt fantastisk, og jeg koste meg så masse med venninnebesøk i London. Jeg savner dem allerede.[/one-half-first]
[one-half]I’ve been drowning in coursework lately, but I finally took some time to finish editing this vlog! I love looking back on this weekend, when Marthe and Henri visited me for my birthday. That whole weekend, plus the Monday after when I turned 20, was just amazing. I loved having my friends here in London for a few days, I miss them already.[/one-half]

[one-half-first]Jeg håper du liker videoen <3[/one-half-first]
[one-half]I hope you enjoy the vlog <3[/one-half]

2 Comments
 • Hanne
  Posted at 14:39h, 24 April Reply

  kjempefin blogg <3 hvor er den hvite gensern i videoen fra? 😀

  • Martine
   Posted at 15:21h, 25 April Reply

   Tusen takk Hanne! Den er fra Zara, jeg elsker den, såå myk og fin.

I'd love it if you left a comment