Eating vegan and exploring Camden

Dobbeldekker-buss, vegetarburger, jordbærdrinker, og to fine venninner. Her er endelig den andre vloggen fra bursdagshelgen min!
Double-decker buses, veggie burgers, strawberry drinks, and two lovely girlfriends. Finally, my second vlog from my birthday weekend!

Jeg har fullstending druknet i mengen skolearbeid den siste tiden, men endelig fant jeg litt tid til å redigere ferdig denne vloggen! Det er så koselig å tenke tilbake på bursdagshelgen min, da Marthe og Henri besøkte meg. Hele den helga, pluss selve bursdagen min på mandag, var helt fantastisk, og jeg koste meg så masse med venninnebesøk i London. Jeg savner dem allerede.
I’ve been drowning in coursework lately, but I finally took some time to finish editing this vlog! I love looking back on this weekend, when Marthe and Henri visited me for my birthday. That whole weekend, plus the Monday after when I turned 20, was just amazing. I loved having my friends here in London for a few days, I miss them already.

Jeg håper du liker videoen <3
I hope you enjoy the vlog <3

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

2 Comments

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.