Dungaree dress in Hampstead

Her om dagen utforsket jeg og Lilli Hampstead. Der så vi fargerike hus med fine utbygg og karnapper, velstelte hager og dyre biler i gatene. Vi drømte oss bort i loftsleiligheter med badekar og balkong. Tenk på bo der, åh. Både jeg og Lilli hadde krøllet håret vårt, og jeg gikk i høyhalset genser og denimkjole. Etter å ha vandret litt i gatene ble hendene mine til iskuber, og vi måtte trekke inn på den første kaféen vi så. Heldigvis var det en skikkelig koselig, fransk kafé med den beste koppen kakao jeg har smakt på lenge. Lilli and I explored the streets of Hampstead the other day. There we saw colourful houses with pretty bay windows, well-kept gardens and fancy cars in the streets. We started dreaming of a loft flat, with a bath tub and a balcony. Oh, I wish I could live there. Both I and Lilli had curled our hair, and I wore my turtleneck sweater with my dungaree dress. After a while of walking through the streets of Hampstead, my hands felt like ice cubes and we had to find the closest café possible. Luckily this café was a nice, French one with the best cup of hot chocolate I’ve had in a long time.

Outfit in Hampstead
Outfit in Hampstead
Outfit in Hampstead
Outfit in Hampstead
Outfit in Hampstead
Outfit in Hampstead
Outfit in Hampstead

Håper du som leser får en herlig lørdag videre <3 I hope you’ll have a lovely Saturday <3

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

11 Comments

    1. Tusen takk! <3 Jaa, hehe, jeg burde kanskje gått i litt varmere sko enn disse forsåvidt, vinteren nærmer seg her i England og. Men var godt å føle seg litt fin da 🙂

  1. Oh my word så vakker du e. Og eg elske stilen din. Detta va bare ÅH SÅ FINE BILDER. Eg dåne litt.

    // Åh, tusen tusen takk, eg blir så glad *hoppeoppognerisofaen* <3

  2. Så fin dongerikjole! Jeg har en lignende, bare i orange, og jeg elsker den. Har veldig lyst på en i vanlig dongeri også. Herlige bilder! 🙂

  3. Gud, så pen du er! Elsker håret! <3 Satt faktisk akkurat og tenkte på at jeg skal prøve meg på det rødaktige-greiene frisøren min sendte med meg hjem for å få varmere toner i ombréen min sist jeg var hos henne. Kobberrød-ish! Spent på hvordan det går… Haha! Fingers crossed!

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.