Du og meg klokken seks

Fredagen satt jeg meg i bilen til Eirik og familien hans, og kjørte i retning Hemavan og Tärnaby. Jeg tilbrang helgen der, i slalombakken med dem, og hadde det utrolig fint. Godt at ting kan være så bra, jeg ville at helgen aldri skulle slutte.

Silhuetter (7 of 13)Silhuetter (11 of 13)

Nærmest hele bilturen hjem hørte jeg på bandet You Me at Six, utenom de timene jeg sov med munnen på vidt gap, og Eirik så min ikke-så tiltrekkende sovestilling. Det bandet er fantastisk, og jeg elsker det nye albumet deres, Cavalier Youth, som kom ut i år. Ahh, god musikk, fine turer med fine mennesker, finnes det noe bedre?

Grønt-hvitt (3 of 3) Grønt-hvitt (2 of 3)


Be who you are

Carpe Diem

Fresh Start Fever

Wild Ones

Noen av mine favoritter fra Cavalier Youth, liker egentlig alle sammen litt i overkant mye!
Ha en fin kveld 🙂

No Comments

I'd love it if you left a comment