Dreaming about the things we could be

Wææ, det er jo sommer ute! 23 grader, jeg holder på å dåne. For litt over en måned siden var det pakket fullt med snø i hele Bodø, og nå er det plutselig bikinivær. Skoledagen i dag gikk utrolig fort, og nå er jeg straks ferdig med lekser og innlevering til i morgen. Det betyr – ut i solen!

Nå må jeg kjappe meg, for vi skal ut å grille i fjæra med Rasa, mamma sin venninne. Har egentlig vært ganske sur og lei i dag, men nå ordner alt seg med et nytt Costume i hendene, god musikk på øret og grilling.

Den sangen over her gjør meg forresten skikkelig glad for tiden, Counting Stars av OneRepublic.

Vi snakkes!

1 2 3 4

 

Hva er dine planer i dag?

1 Comment
  • Ingvild
    Posted at 23:36h, 21 May Reply

    Den sangen er så herlig! Og jeg er forelsket i håret ditt…

I'd love it if you left a comment