Double Denim

Hei dere! Nå har jeg ikke vært på bloggen fra PC’en siden lørdagen (forhåndsskrevne innlegg) så når jeg logget meg inn så jeg mange, kjempefine kommentarer. Tusen takk for det! ♥

De siste dagene har vært helt utmattende, både fysisk og psykisk. Masse som skjer hjemme nå, og i tillegg blir vi trekt opp i eksamen i morgen tidlig, så alle innleveringer måtte bli levert til i dag. Nå er jeg sliten.

Jeg har en vond følelse i magen om at klassen min kommer opp i matte skriftlig, det er bare noe som sier til meg at det kommer til å skje. Håper virkelig ikke det altså, siden da må jeg bruke alle fridagene fremover til å pugge, og det er det siste jeg vil gjøre akkurat nå! Er positiv og tenker at det sikkert kommer til å gå bra uansett hvilken eksamen jeg skal ha. *krysser fingrer og tær*

Her er noen bilder fra antrekket mitt i går, på bildene satt jeg opp håret på en sånn måte at det ser kortere ut. Litt morsomt!

Skjorte2 Skjorte1 Skjorte3

Skjorte Zara / Bukse Bik Bok

Nå må jeg skrive ferdig arbeidsheftet til Kunst og Håndverk, så skal jeg slappe av resten av kvelden, er dødssliten!

Ha en fin kveld ♥

 

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

2 Comments

 1. svar/

  Du, aller først må jeg bare fortelle deg noe: GUESS WHAT, nå ligger jeg på magen på verandaen med shorts og singlet, hører på Closer to love av Matt Kearney (TVD ALL DAY LONG <3<3 Sangene derfra er jo såå fine, sukk..) og skriver svar til deg! Hihi. Det er HELG, for jeg skal ikke på skolen i morgen, alle innleveringene for SKOLEÅRET (say what) er snaart levert, bare noe som skal lastes opp på itslearning igjen, SÅ er det helg, 17.mai og konfirmasjon, yiiha!

  Haha, det var morsomt å høre, er spent på hva du svarer…. og forresten synes jeg det var en veldig god idè å ha en egen Ingvild-edtion-spørsmålsrunde (A) heheh.

  Åhåhå, jeg blir aldri lei av å prate om Vampire Diaries, altså!!! Lovelovelovelove. Skulle vel egentlig ønske at jeg LEVDE i Mystic Falls.. Det er så inmari spennende, morsomt, fint, trist, etc etc. (lol) Elsker den serien, men synes egentlig den har tapt seg veldig fra 1.sesongen. Da var det liksom så ekte og troverdig og blablabla, Stefan og Elena hjertehjerte osv, men nå er det bare fucked up med hybdrids og ulver og whatnot. MEN! Jeg troor (??) du er litt lenger bak enn meg siden du ser det på tv-en (eller???), og jeg kan bare si at WOW…det blir bedre, lover! ^^ (Episode 22…JHFDKHGIDUHKGHFDIUHDFIUGKJHGK) I knooooooooooooooooow, irriterende med dustevampyr-Elena. Noen ganger savner jeg den skikkelig gamle Elena som uskyldig menneske, men herremiiin så episk det er når hun slåss og biter osv, hihi!

  Det kan jo ha noe med saken å gjøre! Lillesøstera mi er fantastisk flink til å sitte med iphonen en hel episode med TVD eller Greys eller en film osv osv. Soooo boring!!

  Så bra at du elsker å male!! 😀 Kan jo forresten nevne at jeg er en ordentlig tgnejente, det er bare det at jeg har hatt så lite tid til tegning de siste årene… :-/ Kanskje det bedrer seg på folkehøgskolen? (..or not)

  Hun bor ikke i Grong, nei (hehe, vi stalker lærerne våre i klassen, vi nemlig), Grong er 45 min unna Namsos. Vi får snakkes nærmere om det!! 😀 Wiii!

  Klasseturen, ja! Vi skal til…*dramatisk trommevirvel*…OSLO! Haha, can you believe it?!!? Men faktisk er det veldig bra, fordi da får vi besøkt forlag, stiftet kontakter osv. Gleder meg masse!! Og Oslo er jo også en veldig fin by, så det blir spennende.

  Nå skal jeg nyte sola videre…kanskje jeg blir bittelitt brun? (ja, særlig, bleikfeis, mutch)

  <3

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.