Dette vil jeg gjøre i sommer

Nå er det litt uti ferien, men først nå begynner jeg å føle at det er ferie. I tillegg har jeg nærmest ligget død mesteparten av dagene så langt i ferien så jeg har laget en liste over ting jeg vil gjøre, sånn at jeg kanskje får gjort noen av de 🙂

– Sove helt til jeg våkner av meg selv
– Fotografere smilende mennesker
– Spille badminton
– Ligge i en solseng i bare bikinien og lese dagen lang

Summer Daze

– Lese mange bøker, både om vampyrer, om triste ting, om gode ting, og om livet generelt
– Sykle rundt i gatene i Bodø
– Plukke blomster
– Drikke smoothie med forskjellige smaker, jeg vil prøve ut smoothie med frukt

friday.

– Fotografere solnedganger og fine bygninger i Stavanger og Spania
– Høre på rolig musikk fra ørepluggene, og gladsanger fra høytaleren
– Legge ut sommerbilder på Instagram
– Gå i kjole og short og skikkelig stygge, men skikkelig behagelige sandaler

Cervo

– Svømme i kaldt vann utenfor bryggen både på hytta i Misvær og hytta i Namsos
– Kjenne både våt sand og våt gjørme mellom tærne
– Være på båtturer, skikkelig raske båtturer hvor håret flagrer over alt
– Grille

ちゅら海

– Sitte oppe sent og bare prate med folk
– Og sitte oppe helt alene og bare tenke
– Gruglede meg til videregående
– Dra på flyturer, og besøke nye steder

vines

– Går rundt i gatene midt på natten
– Møte familie og venner igjen
– Bade i basseng og i havet
– Dra på piknik

Altså, det er en del ting jeg vil gjøre denne sommeren, så mange ting at jeg nesten skulle laget en del 2, haha!

Hva vil du gjøre i sommerferien?

ps: bildene er ikke mine, alle er linket til fotografen!

3 Comments
 • Ingvild
  Posted at 10:34h, 01 July Reply

  Ååhh, for en fin liste! Akkurat sånne ting som sommeren skal inneholde, tihi! <3 Kos deg masse… klem

  PS: Jeg vet om en ting til du skulle lagt til…… 😉

 • Ingvild
  Posted at 12:08h, 02 July Reply

  svar/

  JA! Det må du gjøre. Det er sånn type bok du har lyst til å krype opp i godstolen eller sengen med, og forsvinne fullstendig inn i. Elsk! Vel, Faen ta skjebnen er, etter min mening, en veldig passende tittel (den engelske tittelen er også fin, og hvis du leser denne artikkelen: http://www.nrk.no/nyheter/kultur/litteratur/1.10954628 , vil du kanskje skjønne hvorfor). Og du kan jo ikke stemple tittelen som dårlig/upassende hvis du ikke har lest boken ^^

  Huff, ja, er litt sånn jeg, også. Clockwork angel fullførte jeg i går (elsk<3sukk<3åh<3), men jeg begynte på den i midten av JUNI, liksom. Treiging, much? Men wow, for en bok. Altoppslukende, altså! Og slutten..den siste samtalen mellom Tessa og Will, haha, klein og morsom på samme tid! Gleder meg til å lese nr 2! (Og du, hvis du vil ha noe lettlest og "raskt", men likevel bra – da anbefale jeg Hør Napolis sang, nyyyydelig historie, velskrevet og fra Italia <3 Godt med noen korte, fine bøker i alle de lange fantasyberetningene (på engelsk!) .. haha)

 • Vilde Indrehus
  Posted at 13:19h, 02 July Reply

  Jeg håper sommeren blir suuuper!! Jeg har ikke fått gjort så mye enda, fordi været ikke er helt på topp. Men så snart sola kommer, så må jeg nesten utnytte det litt!! Jeg håper du får gjort alt du vil i sommer! 🙂

I'd love it if you left a comment