Desemberdager

Dette har vært en god dag. En av de bedre dagene på lenge. For å være ærlig hadde jeg null håp for denne dagen da jeg våknet klokken 6 av alarmen for å gå i dusjen, etter bare en og en halv time søvn. Jeg var forberedt på en uutholdelig skoledag, og å gå rett hjem og sove etter skolen. Vel, det gikk ikke sånn overhode!

Blått skjørt
Julepynt i gaten

Grunnen til at jeg hadde så og si null søvn, var fordi jeg dro på nattpremieren av Hobbiten sammen med venninnen min Linn, og klassekameraten min Lasse. Dette er første gangen jeg gjør noe sånt, og selv om det var utrolig morsomt, må jeg innrømme at man ble litt vel trøtt når klokken nærmet seg 2, og det fremdeles var en time igjen av filmen. Utenom det, var filmopplevelsen helt sykt bra. Hobbit-filmene er faktisk så fantastiske, jeg har ikke ord. Det er noen år siden jeg leste boken, og for tiden leser jeg Ringenes Herre, så jeg blir litt forvirret av handlingen, men storkoser meg likevel. Ubeskrivelig gode filmer!

Vind
Tebesøk

Selv om jeg planla å dra rett hjem og sove etter skolen, og dette var mitt eneste punkt av håp gjennom skoledagen, ble det til at jeg la andre planer. Nora og jeg dro til City Nord etter middag for å begynne julegavehandelen (er alltid sent ute, haha) Det ble en kjempekoselig handlerunde, og jeg møtte både Eirik, og to venninner av Nora, som vi satte oss ned på kafé med. Iskaffe og butikktitting i stedet for skolearbeid for en gangs skyld, føltes helt herlig.

I dette øyeblikket sitter jeg og Nora og drikker hjemmelaget kakao, og skal til å se en episode med Pretty Little Liars før vi legger oss og sove. Elsker å bo sammen med bestevenninnen min, vi koser oss konstant!

Godt å se dere igjen, vi snakkes snart!

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.