Den nye gamle grønne gode genseren min

For tiden tenker jeg på dager hvor jeg vil trekke skjerfet mitt tettere opp mot ansiktet i det jeg åpner døren til en av byens koselige kafé, og trér ut i vinterkulden. Med en pose sjokoladekjeks i hånden vil jeg tråle meg gjennom snøen på bakken, og titte opp på julelysene i trærne.

Høstantrekk
Up

I dag var det et tynt lag med snø og rim på bakken, og jeg kjenner at jeg gleder meg til jul. Jeg skal se romantiske julefilmer med Eirik, lese bøker, vandre i snødekkete gater, spise god mat med familien min, og forhåpentligvis bake julekaker med venninner. Det kommer til å bli så godt med ferie og koselige varme dager inne med hjemmelaget chilikakao og pysj hele dagen. Åhh jeg gleder meg sånn.
3

2

Men nå er det høst, og alltid masse å gjøre. Jeg vet at tiden ikke strekker til, og det gjør meg så frustrert. Samtidig som jeg allerede er vel vitende om at jeg iallefall må prøve å gjøre alt jeg skal få gjort, så har jeg så liten lyst og iver til det at jeg kaster bort verdifulle timer og minutter bare på å unngå å gjøre ting. Det er en umulig kamp, rett og slett.
Dr Martens
1

Dette var antrekket mitt i dag, før jeg måtte skifte til treningsklær og ha gym ute i alt for mange minusgrader. Den merkelige tittelen på dette blogginnlegget skyldes den nye, grønne genseren min som jeg har på meg på bildene. Den er myk, og grønn, og ny for meg, men fremdeles gammel, fordi jeg fikk den av stemoren min som har hatt den noen år. Jeg er allerede veldig glad i den. Den er fra United Colors of Benetton, skjørtet er fra Zara, og skjerfet fra Pieces. Takk til Thea, venninnen min i klassen min som tok bildene!

Ha en fin tirsdag! Og fortell meg: gleder du deg til jul? Eller er du fornøyd med at det er høst akkurat nå?

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

1 Comment

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.