Dekorering av soverom

Noe jeg gleder meg til etter nyttårer å redekorere rommet mitt. Av mamma og samboeren hennes, Terje, fikk jeg en ny og litt større seng i julegave. Med ny seng kommer nye ideer til hvordan jeg vil ha det på det lille, fine, hvite soverommet mitt

Jeg er veldig glad i hvordan rommet mitt er nå, det er mange møbler som er plassert på en funksjonabel og pen måte. Rommet er koselig og veldig “meg” med pyntegjenstandene. Jeg har polaroidbilder og kart over undergrunnsbanene i forskjellige byer på veggene, og tekopper plassert på hver eneste ledige overflate i rommet. Det er veldig fint syntes jeg, jeg liker det, men nå ønsker jeg en endring.

Processed with MoldivJeg elsker romdekor, og blir helt forelsket i bildene jeg ser på inspirasjonssider som Wehartit og Tumblr. På mitt nye rom vil jeg ha planter, hvite puter, enkel veggdekor og kanskje litt færre pyntegjenstander enn det jeg har på rommet mitt nå (jeg har så mange at det faktisk bare ser rotete ut, og ikke pent ut)

Det største problemet med å redekorere på rommet mitt, er at rommet er så utrolig lite. En seng på 120cm kommer til å ta opp nesten halve soverommet, så jeg må vri hodet mitt for å prøve å finne ut hvordan jeg kan plassere resten av møblene mine. Har jo to bokhyller, et speil, en stor kommode og et klesstativ. Whaat, hvordan skal jeg få plass til alt?? Jeg må bare prøve. Noen av ideene mine hittil er å kanskje flytte ut speilet, og plassere bokhyllene i fotenden av sengen for å utnytte plassen. Det må jo også se fint ut, det er jo det som er hele poenget 🙂

Jeg skal legge ut bilder når jeg er ferdig!

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.