De siste dagene

Hei! Nå er jeg tilbake, etter noen dager med familien og sykehusbesøk. Vil si tusen takk for alle de fine ordene, jeg og Morten setter stor pris på det. Han har det bra, og jeg er så stolt over at han klarer å holde humøret oppe. Hadde det vært meg hadde jeg vært helt knust.

Det er selvfølgelig en veldig stor omveltning, hele livet hans er jo endret nå, og han må passe på konstant. Derfor er det jo en følelsesmessig ber-og-dal bane. Familien må bare være der for han, og jeg skal prøve så godt jeg kan å hjelpe han med å komme seg videre. Det skal nok gå bra, skal du se 🙂

Kafetur (2 of 7) Kafetur (7 of 7)

Søskenbarnet mitt kom på besøk i helgen med kjæresten hennes, så det var veldig koselig å ha de her. Morten fikk dra ut av sykehuset for første gang, så da dro vi på kafé. Det gikk overraskene bra, selv om vi stresset litt over medisin og regne ut hvor mye insulin han skal ha og slik. Har egentlig vært mye familie i det siste, noe som har vært utrolig deilig.

Kafetur (5 of 7)Kafetur (4 of 7)

I går kveld hadde jeg en kveld for meg selv hvor alle de andre var på sykehuset med Morten, så da utnyttet jeg det til å invitere noen venner over. Jeg, Tonje og Linn hadde mest lyst til å se en film, men siden vi måtte bli enig med tre gutter ble det heller boksekamp, haha. Var jo ganske spennende, og Cecilia Brækhus vant, så det var jo gøy!

Kafetur (1 of 7) copy Kafetur (3 of 7)

Ble ganske mye skriving her nå, men ville bare skrive litt om de siste dagene. Lover at det ikke skal bli så mye blogging om Morten og diabetes, det blir en del spennende fremover! Akkurat nå skal jeg sette meg ned og lage videobloggene som er utrolig sent ute, må prøve å lære meg et helt nytt videoredigeringsprogram, haha, dette kan bli interessant.

Vi snakkes i morgen, og igjen; tusen hjertelig takk for kommentarene, det betyr veldig mye <3

No Comments

I'd love it if you left a comment