De første dagene i sommerferien

I går hadde jeg planlagt et blogginnlegg, hadde tatt bilder hele dagen og alt sammen. Men så dro lillebror meg med på skikkelig superheltfilm på kino. Så var plutselig klokken halvt tolv på natten da vi kom hjem. Jaja, sånn går det når det er sommerferie.

I dag har jeg bare lyst til å sette meg ned på Java kaffebar og drikke milkshake og spise makaroner mens jeg titter på mennesker. Jeg føler for å være alene i dag, akkurat slik om jeg følte å være alene i går. Sånn er det med meg. Jeg har “pauser”. Vennene mine vet det, familien min vet det, og det går egentlig helt fint. Det er godt å være alene noen ganger, og siden sist uke var dedikert til å tilbringe hvert sekund med klassen og med venner, syntes jeg det passer bra med noen alenedager nå. Så derfor har jeg ligget lenge i sengen, sovet i mange timer mens dagen har stått på underveis, og skal spise frokost når det egentlig er langt forbi lunsjtider.

Sommerferie altså. Jeg liker det konseptet.

Blonder1
Hva har du gjort disse første dagene av sommerferie?

1 Comment
  • Ingvild
    Posted at 14:17h, 27 June Reply

    Aw, dette innlegget likte jeg <3 Og jeg skjønner godt hvordan du har det – sånn er alle romantiske og drømmende skribenter ^^

I'd love it if you left a comment