Day 5

“Noe du savner”

Noe jeg savner? Jeg savner bestemor hver gang jeg er borte fra henne. Jeg savner å være hos pappa når jeg er hos mamma. Og jeg savner å være hos mamma når jeg er hos pappa. Jeg savner Doffen. Jeg savner påskeegg. Jeg savner sommeren. Jeg savner å være et lite barn. Jeg savner barneskolen. Jeg savner den gamle norsklæreren min. Jeg savner å være bekymringsløs. Jeg savner London. Og Paris. Jeg savner å ha gifte foreldre. Jeg savner den tiden da Lyra bodde her. Jeg savner den herlige følelsen jeg hadde første gangen jeg leste Harry Potter bøkene. Jeg savner bildene jeg tok i Syden som ble stjålet. Jeg savner den blå vinterkåpen jeg hadde da jeg var liten. Jeg savner hamsteren min Teddy. Jeg savner familien min i Namsos. Jeg savner den gamle leiligheten. Jeg savner oldefar. Jeg savner alt som fantes før, men som ikke finnes nå lenger. Jeg savner å være fornøyd med meg selv.  Også savner jeg å være sikker på å nå drømme mine.. Usikkerhet er ikke kult.

Et gammelt bilde av Lyra. Jeg savner den lua. Seriøst, drukner nesten i melankoli av dette.

Dette er et gammelt bilde fra det lyse, store vinduet mitt i leiligheten.

Hva savner du?

3 Comments
 • Lyra
  Posted at 20:34h, 29 November Reply

  Altså.. jeg har fremdeles den lua.. o-o

  • Lily
   Posted at 22:04h, 29 November Reply

   Haha, det vet jeg, men jeg husker bare ar du alltid pleide å gå med den når vi gikk rundt i Bodø, så det er vel mer der jeg savner c:

 • Ingvild
  Posted at 10:26h, 30 November Reply

  Savner ungdomsskolen, jeg…. men du, har du bodd i Namsos?! For jeg går jo på skole i Namsos og bor 45 minutter unna, høhø ^^ I morgen er det første desember, jiihuuu!! 😀

I'd love it if you left a comment