Crash


Hei alle dere fine flotte der ute!
Det er lørdag, jeg sitter på kjøkkenbenken og synger med på feelgoodsanger av full hals mens stesøsteren min Nora, tripper rundt på kjøkkengulvet og baker cookies. Dette er vår vante gang, hun lager mat eller baker, mens jeg sitter her og holder henne med selskap, for deretter å snylte på alt hun lager. Vi synger sammen, og Nora har nydelig stemme, mens jeg gnåler ut de få linjene av sangene som jeg kan, synger for det det er verdt.
Nattlig (12 of 15)
Nattlig (6 of 15)
Denne uken har jeg lest ut en utrolig god bok (Hver dag av David Levithan, som jeg skrev om tidligere) og sett ferdig sesong 2 av Sherlock. Mye av tiden har også gått med til soving, og det å ligge flat ut i sengen uten å gjøre noen verdens ting. Heldigvis skal dette ta slutt snart, når jeg føler meg kvikkerere. Har håp, tror jeg?
Nattlig (9 of 15)Nattlig (4 of 15)
Håper det går superdupert med alle dere der ute, og tusen takk for de flotte kommentarene, blir helt overlykkelig av at dere fremdeles er her, selv om jeg ikke er det. God helg!

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

3 Comments

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.