Chalk white

Når man titter med et øye gjennom en kameralinse ser man mye bedre. Man ser mye mer. Man ser ikke bare snøen som ligger på bakken med alle fotavtrykkene, man ser de få snøfnuggene som har lagt seg oppå en naken gren, eller på et tørt blad. Og bakken er ikke lenger hvit med fotavtrykk over alt, den er også penetrert av hundrevis av visne gresstrå og steiner som liksom skal ligge under snøen, men som stikker oppe over alt og vil være med, selv om det ikke er deres årstid.

Her er noen vinterbilder jeg tok denne uken.

1711 8 9 10Også et spørsmål utenom det vanlige; Hva er din favorittsang for tiden? Jeg vil gjerne høre den!♥

 

8 Comments
 • Lyra
  Posted at 13:23h, 12 January Reply

  “fotprintene” hahah. Lest litt mange engelske bøker i det siste? cx

  Min er “girl is on my mind” av The Black Keys akkurat nå. Ikke fordi det er den “fineste” sangen jeg vet om, men fordi jeg har den på hjernen ufrivillig hele tiden. haha

  • Lily
   Posted at 21:09h, 12 January Reply

   Hahaha! Merket det nå, herrugud så rart. Må ha vært trøtt mens jeg skrev det der, eller noe. Må nok redigere litt :s

   Samme her, skjer heeeele tiden.

 • Rebecka
  Posted at 17:53h, 12 January Reply

  Så fine bilder! Yndlignssangen min for tiden er “Ride” av Lana del ray

 • Kiwi
  Posted at 23:07h, 12 January Reply

  Kjempenydelige bilder! Du er veldig flink til å ta bilder.

  Min favorittsang for tiden tror kanskje er “Tusen dråper regn” av Kaizers. Elsker den, refrenget er bare awesomt.
  Ellers elsker jeg Birdys “Shelter”, og “Skinny Love” og alle de andre sangene hennes….

  • Lily
   Posted at 00:18h, 15 January Reply

   Tuller du!? Jeg elsker Birdy! Skinny Love er faktisk favorittsangen min i hele verden, har den som ringetone og hører den hver dag. Veldig rart, for jeg blir aldri lei av den. Kanskje fordi det ikke er en sånn sang man hører 1000 ganger også hører man den aldri igjen med samme følelse..
   Og Kaizers er jeg også veldig glad i, familien min er skikkelig hekta på musikken deres, det er på en måte det vi hører på sammen (kanskje fordi stemoren min er fra Sandnes, så vi er litt hjernevasket, hehe) Mine favoritter fra dem er Tusen dråper regn og Hjerteknuser, pluss at Jompa til du dør er den ultimate bråkesangen. Perfekt til rydding av rommet og slikt!

 • Hege
  Posted at 23:24h, 12 January Reply

  Så fine bilder! Får lyst til å rive kameraet ned fra knaggen den henger på og å springe ut i snøen. Fotograferingen blir nok en kald affære med tanke på 20 blå som er ute hos oss akkurat nå. Bildene blir nok heller ikke særlig pene siden klokka er kvart over elleve og det er en smule mørkt ute, hehe. 🙂
  Min favorittsang for tiden er “For the first time” av The script, som forteller en nydelig historie. I tillegg har jeg virkelig sansen for “Angels on the moon” og “Hey lady” av Thriving Ivory.
  Før jeg poster denne altforlange kommentaren vil jeg også gjerne komme med noen bokanbefalinger, eller forfattere om du vil. “Før jeg faller” og “Delirium” av Lauren Oliver er virkelig bøker du burde tatt en titt på. Fra langt hold vil den virke som en klassisk klisse-romantisk-ish ungdomsroman, men den er så mye mer. Alle romanene av Cecilia Ahern er også verdt å få med seg, om du ikke har lest dem før (hva vet vel jeg). Du har kanskje sett filmen P.S I love you? Den er basert på debutromanen hennes.
  Håper du har en fortreffelig aften hvor hen du befinner deg, og at du får en like bra eller bedre dag i morgen!

 • Linn Johnsen
  Posted at 19:33h, 13 January Reply

  Utrolig fine bilder! Elsket spesielt det første og de av nusselige Molly! 🙂

 • Ingvild
  Posted at 15:55h, 15 January Reply

  Noen mener jo at det å se verden gjennom en kameralinse er den aller beste måten å se verden på. I blant er jeg enig, i blant uenig. For når jeg opplever noe helt magisk, f.eks å være på toppen av en stor fjelltopp og bare kan skue utover alle de andre, små knausene under meg, som halvveis er dekket av snø, da blir jeg sittende i fascinasjon, men lurer i et sekund på om jeg faktisk skal gidde å ta opp kamera og begynne å stille inn innstillingene osv. eller om jeg bare skal sitte her og nyte øyeblikket. Skjønner dilemmaet mitt, ja? Så jeg er så enig med deg, bilder er fantastisk, det er så fint med minner, men noen få ganger er det nok å bare være! 😀

  Forresten…jeg tror jeg er litt forelsket i hunden din….

I'd love it if you left a comment