Campbell’s Canal Café

..Og så ble jeg håvet opp av London-livet og den travle hverdagen igjen.

Jeg tar kameraet med meg hvor enn jeg går, men så blir de bare der, bildene jeg tar. Da året startet lovte jeg meg selv å bli flinkere å få de ut på internettet, disse bildene og ordene, det er der jeg liker dem best. Det klarte jeg ikke helt, men selv om jeg ikke begynte året så bra, skal jeg få det til, basta.

.. And then London life scooped me up again with its busy days.

I bring my camera everywhere I go, but then the pictures just stay there. At the start of this year, I set myself the goals to get better at posting the pictures and words I create. I like them best when they’re published. I failed a bit at it, but even though the year started off bad, I’m going to get better.

Campbell's Canal Café
Camden Market in the sunlight
Campbell's Canal Café

Nå sitter jeg på en kafé i Camden med fine venner. Det er en sånn perfekt lørdag hvor vi sov lenge og jeg krøllet håret før vi gikk ut døren. Camden High Street er overbefolket i helgene, men vi snek oss rundt turistene, ventet en liten stund, og fikk til slutt de beste vindusplassene på den veganske kafeen vi hadde søkt ut for ettermiddagen. Right now I’m sitting in a cafe in Camden with my friends. It’s a perfect Saturday, we slept in and I curled my hair before we went outside. Camden High Street is always crowded during the weekends, but we managed to sneak past the tourists to get the best seats by the window at the vegan cafe we sought out for the day.

Camden Market in the sunlight
Camden Market in the sunlight
Camden Market in the sunlight

Campbell’s Canal Café er en av de fineste kafeene jeg vet om i London.

Den ligger like ved broen over til Camden Market, og med vinduer langs hele kafeen med utsikt mot båtene på elven. Nå når jeg sitter her i vinduskroken kjennes det ut som om kafeen henger over elven. Jeg kan se solnedgangen speile seg i vannet. For noen minutter siden brøt skyene ut i regn, og da regnskyen stilnet lyste himmelen opp i rosa. Det var så nydelig.

Campbell’s Canal Café is one of the nicest cafes I know of in London.

It’s placed by the bridge leading to Camden Market, with windows all around the room facing the river and the boats. Now that I’m sitting here in the corner by the window, it feels like the whole cafe is hanging over the river. I can see the sunset reflected in the water. A few minutes ago the skies broke into rain, and when it quieted down the sky turned bright pink. It was so beautiful.

2 Comments

I'd love it if you left a comment