Bringebær og macbook

Woow, er det bare meg, eller er dere også helt utslitte om dagene? Etter en så lang ferie med avslapping, så skulle man jo trodd at man var full av energi. Kanskje det bare er denne første uken av skolen (håper det altså), for jeg ligger pal på sofaen denne ettermiddagen også, sliten som bare dét.

Siden det er de første ukene av skole med mye nytt og annerledes blir bloggingen litt så som så, men jeg skal få til en videoblogg så fort som mulig. Hva ønsker dere først, videoblogg med mye bokprat om bøkene jeg leste denne sommerferien, eller augustfavoritter? Dere bestemmer 🙂

20130821-183801.jpg

På skolen i dag fikk vi skolepc, og siden jeg går Medier og Kommunikasjon fikk vi Macbook 13 tommer. Er utrolig fornøyd og kunne ikke ønsket en bedre skolepc, sitter og blogger fra den akkurat nå, og kan ikke vente med å gjøre mer arbeid herfra. Blir supert! Bildene over er noen jeg har lagt ut på Instagram (inkludert smoothie jeg drakk i går og macen), du kan følge meg på @martinejskaret.

På slutten vil jeg bare si tusen takk for de fine kommentarene dere la igjen i går, hadde plutselig mange flere lesere, noe jeg ikke skjønner hvordan har skjedd, men jeg ble iallefall utrolig glad!

Ha en kjempefin kveld, og fortell meg gjerne hvilken videoblogg du vil se først 🙂

4 Comments
 • Kiwi
  Posted at 20:43h, 21 August Reply

  Det virker såå spennende å gå på media&kommunikasjon! 🙂 Håper du får tre superfine år.
  Hmm, jeg klarer nesten ikke å velge mellom de to videobloggene jeg. Liker månedsfavorittene kjempegodt, men bokvideoen høres veldig bra ut da 🙂

 • Helene
  Posted at 21:33h, 21 August Reply

  omg syyykt kult at dere fikk den som skolepc!!!!!!!!!!!!!!

 • Marianne
  Posted at 18:12h, 22 August Reply

  Macbook er fantastisk! Jeg har Macbook Pro 🙂

 • Aurora
  Posted at 00:49h, 23 August Reply

  Hei! Ville bare si tusen takk for den koselig kommentaren du la igjen på bloggen min. Det var en kommentar som skilte seg litt ut fra resten og fikk meg til å smile stort. Jeg setter stor pris på det 🙂

  Kjempe fin blogg du har! eelsker det sommerlige og fine designet ditt. Liker også kreativiteten på innleggene og likte spesielt godt “things I love” innlegget.

  Med vennelig hilsen
  Aurora

I'd love it if you left a comment