Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/b/8/2/atinybitbeautiful.com/httpd.www/wp-content/plugins/bridge-core/modules/core-dashboard/sub-pages/import/import.php on line 316 Brighton, I'm coming for you - A tiny bit beautiful

Brighton, I’m coming for you

[one-half-first]

//God morgen!

Klokken er halv åtte, jeg har stått opp før solen her i London.

Og nei, dette innlegget er ikke forhåndsskrevet, jeg sitter faktsk klar på sengekanten med sminke og antrekket klart. Veldig ulikt meg.Grunnen til at jeg er så tidlig oppe er fordi jeg skal rekke et tog til Brighton! Venninnen min Constanca og jeg bestemte oss for å ta en dagstur til strandbyen Brighton (i november.. Kanskje ikke helt gjennomtenkt?) noe jeg gleder meg veldig til. Dette blir første gang jeg farter utenfor London, og det i seg selv er veldig gøy. Planen vår er å ta ting som det kommer i dag; Se så mye som mulig, gå på kafé, finne koselige gater og hyggelige butikker. Vi skal selvfølgelig besøke Brighton Pier også, og forhåpentligvis ta noen fine bilder!

Jeg spurte dere på Instagram om dere ville se video eller bilder fra turen min. Det ser ut som flere av dere vil ha vlog, så videokameraet er pakket ned. Men jeg kan jo ikke reise til Brighton uten et ordentlig kamera, så mitt kjære Canon Eos 650D er også pakket i den lille ryggsekken min. Jeg håper jeg får muligheten til å bruke dem innimellom alle sightseeingen![/one-half-first]
[one-half]

Good morning!

The time shows half seven, and I’m up before the sun this morning.

And no, I haven’t scheduled this post, I’m actually awake, sitting on the side of my bed with makeup on and today’s outfit ready.The reason why I’m up bright and early today is to catch a train to Brighton. My friend Constanca and I decided to go for a day trip to the lovely beach city (in November.. Didn’t really think that one through haha) and I’m SO excited. This will be my first time travelling outside of London, which is fun. Our plan is to take things as they come today. We want to visit cute coffee shops, walk down pretty streets and look around the shops. Of course we want to visit Brighton Pier, and hopefully get some nice pictures!

Yesterday I asked you on Instagram Story if you would rather want to see a vlog or photography from my trip. It looks like most of you want to see a vlog, so I’m bringing my video camera. But of course, I can’t go to Brighton and not bring a proper camera, so of course, I’m taking my dear Canon Eos 650D with me. Hopefully, I get to use them in between all the sightseeing![/one-half]

I wish you a lovely day! Xx

2 Comments
 • mokath
  Posted at 18:00h, 29 November Reply

  Håper du hadde en fin tur. Brighton er koselig, men kan også anbefale å dra dit på sommeren.

  • Martine Skaret
   Posted at 18:01h, 29 November Reply

   Haha, ja jeg må definitivt tilbake når været er bedre. Vi hadde en hyggelig førjuls-tur da ❤️

I'd love it if you left a comment