Brev i hjemmelaget konvolutt

Det finnes lite som er så fint som brev i posten. Brev med egenskriblede blomstre i hjørnene og noen gode ord på dialekt, pakket inn i hjemmelaget konvolutt. Her om dagen fikk jeg dette nydelige brevet i posten, av venninnen min Lina som går folkehøgskole i Søgne. Det lyste opp hele dagen min. To trebiter med hjemmelaget motiv, og et sitat på tykt papir fulgte også med, og jeg skal finne et sted på soveromsveggen min og henge de opp.

Brev
Brev
Brev
Brev

Noe annet fint denne søndagen, er denne sangen av Oh Wonder. Musikkvideoen er også skikkelig herlig, så den burde du se. God søndag <3

2 Comments
 • Røverdatter
  Posted at 21:15h, 21 February Reply

  Åh, det er så utrolig koselig å få brev! Spesielt når de er så personlige og hjemmelagde! Jeg hadde en periode hvor jeg drev mye med brevskriving og hadde en drøss av brevvenner. Dessverre ramla jeg av den vogna, men det er fortsatt utrooolig koselig å få et lite håndskrevet brev i postkassen 😀

  • Martine
   Posted at 17:19h, 23 February Reply

   Ja, brev er virkelig noe av det koseligste jeg vet om. Men det er litt tidkrevende, og jeg er selv ganske treig til å sette meg ned og svare på et brev, så jeg skjønner at man ramler av vognen. Det er likevel så innmari verdt det, at jeg prøver å bli flinkere til å svare på brev like etter jeg får det. Kanskje du kan ta opp brevskrivingen igjen? 🙂

I'd love it if you left a comment