Bokinnkjøp fra London

Vel, da var det på tide med en videoblogg igjen. Jeg sluttet egentlig med dette, fordi jeg ikke taklet å se meg selv på film igjen. Haha, jeg syntes bare det er så ulidelig flaut. Spesielt når folk i klassen min begynte å se på videobloggene på skolen. Det er så kleint at jeg vil synke ned i jorden og dø. Menmen, jeg prøver igjen. Hvis du er en venn av meg, og bestemmer deg for å trykke på play mens jeg er i nærheten, for deretter å le høyt, vennligst slutt. Det er ikke kult. Ja, jeg snakker til deg Mathias. Dustemathias. (Vi er egentlig venner, han er bare litt ukul i blandt. Jeg er glad i deg Mathias)

Videoen er filmet for en stund siden, så nå er det en god stund siden jeg var i London, og det er også en god stund siden en leser ved navn Invild spurte meg om å tipse om bøker. Jeg må bare beklage om jeg har rotet med hvem som etterspurte boktipset. Ble iallefall veldig glad for forslaget, så selv om jeg ikke innfrir det helt, håper jeg dere liker videobloggen!

Husk å sett på høy kvalitet!

3 Comments
 • Frida
  Posted at 14:55h, 23 April Reply

  Ååh, det er så mange bøker der jeg har hatt lyst på lenge! Spesielt de av David Levithan, har hørt så mye bra om dem men aldri funnet dem i Norge. An Abundance Of Katherines er skikkelig morsom, tror ikke du vil bli skuffet om du liker John Green 🙂

 • Sofie
  Posted at 14:43h, 02 May Reply

  Æ e midt oppi An Abundance Of Katherines, så langt syns æ den e syyykt bra! Æ ælska John Green og har så å si alle bøkern hannes. Gleda mæ til bokanmeldelsan kommer 🙂

 • Ingvild
  Posted at 23:49h, 11 May Reply

  Åhh, den “Why we broke up” oppdaget jeg via en youtube-blogger som heter Hannah Twigg – du bør sjekke henne opp hvis du ikke allerede har gjort det, hun elsker te, bøker og Taylor Swift og hun lager sminketutorials fra de ulike tidsepokene (40,- 50,- 60-tallet osv) og hun er KJEMPEPEN og inspirerende. Kjempekoselig youtube-underholdning i alle fall 🙂

  Dash & Lily!!!! Den boka er bare helt fantastisk. Den er altoppslukende, spennende, du blir dradd inn i en verden full av snø, kjærlighet, notatbøker, ungdomsfølelser- og tanker og New York og JUL. Det KAN jo ikke bli bedre!? Og den er så….deg, føler jeg. Jeg er sikker på at du vil like den! Hallo – den heter jo tross alt Dash & LILYs book of dares..!

  Hahhahahhaha du er forresten såå søt og morsom når du lager videoblogger 😀 😀 😀 <3

  STOR KLEM!

I'd love it if you left a comment