Blomster over alt

I går kunne jeg endelig dusje i en velkjent dusj igjen, og spise mammas hjemmebakte brød til kveldsmat. Med det samme jeg kom inn døren hjemme, satte jeg i gang med å rydde rommet, sånn at det skulle bli ryddig og koselig så jeg kunne slappe av. Jeg plukket blomster i hagen til bestemor og bestefar, og satte det i et glass i vinduskarmen. Livet føltes litt bedre da jeg satt i sengen min med hårkur i håret, et tykt lag ansiktsmaske på fjeset, og en glass mislykket smoothie, som endte opp som skogsbærjuice i handen. Så kunne jeg kikke ut vinduet og se min vante utsikt, bestående av trær, hustak, og den brennende røde solnedgangen i øst.

Lilla blomstre (2 of 8) Lilla blomstre (7 of 8)Lilla blomstre (5 of 8)

Jeg skal snart til å sykle ned til byen i min nye buksedress med blomstermønster (fordi blomstre er best), for å møte en fin venninne på kafé. Avisene har meldt at dette kommer til den varmeste dagen i Bodøs historie, og selv om jeg ikke har noen spesielle planer for resten av dagen, håper jeg å kunne nyte sommeren når det er her!

Lilla blomstre (6 of 8)Lilla blomstre (8 of 8)Lilla blomstre (3 of 8)

Jeg har forresten laget meg et nytt bloggdesign! Jeg ble så lei av det gamle, men likte stilen, så jeg har prøvd å bevare litt av det designet til det nye. Er usikker på bakgrunnen til bloggen, føler den er litt for mørk. Etter hvert kommer jeg sikkert til å bytte til noe lysere, slik som jeg liker det 🙂 Har du noen innspill, gjerne del dem med meg.

Håper du får en fin dag!

2 Comments
 • Karen Jensen Skogsholm
  Posted at 14:32h, 07 July Reply

  er enig i at den kanskje er litt for mørk men fin det er den. (bakrunnen det er snakk om her)
  xoxo Din favoritt kusine og gode vennine. som har en del å fortelle deg om “han” og “hun” senere <333

 • Kristine
  Posted at 11:57h, 08 July Reply

  Så fin blogg du har! Liker både teksten og bildene (og at det er masse blomster!). Synes designet ditt er fint også, men hadde vært litt enklere å lese om ikke bakgrunnen bak innleggene var gjennomsiktig.

  Kos deg masse i sommervarmen! 🙂

I'd love it if you left a comment