Blå himmel


Anna Sun av Walk the Moon

Hero av Family of the Year
På syttende mai gjorde jeg noe jeg aldri trodde jeg ville gjøre, jeg lot kameraet være hjemme. Ved hver anledning jeg har for å fotografere, bruker jeg mesteparten av tiden min å kikke på verden gjennom kameralinsen. Men denne for denne helgens festligheter var det helt ulikt. Rart å tenke på, og litt sårt at jeg ikke har noen bilder å se tilbake på, men jeg trøster meg med at jeg hadde en veldig fin nasjonaldagfeiring, og at jeg kanskje fikk deltatt litt mer, nå som jeg ikke brukte store deler av dagen på å knipse bilder.

De siste dagene har gått til sushimiddag på restaurant, tradisjonell 17.mai feiring, med tog og is i bunad, men også annet koselig. Vennegjengen har blitt samlet, og jeg har vært på kafébesøk med familien. I går var det nydelig vær, så da tilbrakte jeg dagen på et piknikpledd på bystranden med Tonje, Eirik og en klassekamerat av dem. Det har vært et par fine dager, og jeg gleder meg bare mer og mer til skoleåret er ferdig så jeg kan gjøre enda mer koselig og fint, uten å bekymre meg for karakterer og skolearbeid.

mobilbilder

God tirsdag!

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.