The girl behind the blog

Big Ben

Hei! Jeg heter Martine Skaret, skribenten bak A tiny bit beautiful.

I april 2010 begynte jeg å skrive ned tankene mine og publisere bilder på nett, og jeg fant fort ut at dette var noe jeg virkelig elsket å gjøre. For snart to år siden flyttet jeg til London, og nå snubler jeg gjennom livet og utforsker denne fantastiske storbyen mens jeg prøver å få en bachelor i kreativ skriving og journalistikk (det går bra så langt!)

Jeg er ei sprudlende skravlebøtte, og til tider brutalt ærlig. Jeg har kameraet mitt med meg hvor enn jeg går, bruker alt for mye tid på Instagram, og har en sterk kjærlighet for fancy te og hunder.

Jeg liker å skrive om bøker, kjærlighet, kafébesøk, surrete følelser, fine tanker, vennskap, reiser, fotografering og alle andre deler av hverdagen min i London.

A tiny bit beautiful er en blogg om det fine. Om tekopper, fotografier, gode bøker, vakre skildringer, kreative prosjekter og viktigst av alt: livet mitt.

For å samarbeide kan du kontakte meg på hi@atinybitbeautiful.com

Hey! I’m Martine Skaret, the writer behind A tiny bit beautiful.

I started blogging in 2010, and I quickly realised that I love blogging. I moved to London nearly two years ago, and I’m now stumbling through life and exploring this amazing city while trying to get a bachelor Creative Writing and Journalism (it’s going well so far!)

I’m bubbly, talkative and brutally honest. I carry my camera around everywhere, scroll Instagram way too much, and have a lot of love for fancy tea and dogs.

I love writing about books, love, coffee shops, messy feelings, pretty thoughts, friendships, travel, photography and other parts of my everyday life in London.

A Tiny Bit Beautiful is a blog about the pretty things in life. Teacups, photography, great books, writing, creative projects and most importantly: My life.

For business inquiries please contact me on hi@atinybitbeautiful.com

 

 

 

 

4 Comments

  1. Hi webmaster, commenters and everybody else !!! The blog was absolutely fantastic! Lots of great information and inspiration, both of which we all need!b Keep ‘em coming… you all do such a great job at such Concepts… can’t tell you how much I, for one appreciate all you do!

  2. I simply want to say I’m very new to blogging and site-building and certainly savored you’re page. More than likely I’m want to bookmark your blog . You amazingly have amazing writings. Thanks a bunch for sharing your webpage.

  3. I do not even know how I ended up here, but I thought this post was great. I don’t know who you are but definitely you are going to a famous blogger if you aren’t already 😉 Cheers!

Del gjerne dine tanker