Bakesøndag

I går kveld, da verden ble mørk utendørs, bakte jeg og Tonje myke, gode vaniljemuffins med blåbærene som jeg og Eirik plukket på bærturen vår den dagen det var fint vær og jeg smilte. Selv om smørkremen på toppen av muffinsene fløt ut, og smakte litt for mye melis, så ble muffinsene veldig gode. Vi hadde så mange at jeg kunne spise muffins til lunsj på skolen i dag óg. Det gjorde mandagen litt finere, selv om jeg fikk anmerkning for å spise i timen. Sånn går det når du må forholde deg til regler, og ikke bare til din egen sultne mage.

Hytta og rosa kåpe (13 of 34)Hytta og rosa kåpe (17 of 34)Selv om denne mandagen er slitsom, så tenker jeg at det er sol ute, og det har vært flere lyse øyeblikk enn fæle øyeblikk. Nå snart skal jeg på restaurant med pappa og lillebror, og Molly har ligget ved siden av meg siden jeg satte meg i sengen etter skolen. Det er sånne ting som er koselig, for man kan aldri betvile en hunds kjærlighet til eieren. Ironisk at jeg skriver dette, for Mollys kjærlighet til meg betviler jeg faktisk stadig vekk. Jaja.

Hytta og rosa kåpe (1 of 2) Hytta og rosa kåpe (18 of 34)

Jeg vet jeg ikke blogger så ofte, men jeg håper dere stikker innom i blandt, for jeg savner å høre fra dere <3

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

1 Comment

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.