Bad

Det jeg har øverst på min kriterieliste for fremtidig leilighet, er et badekar. Jeg elsker å ta bad. Jeg kan ligge i det varme vannet i evigheter. Hvis jeg har en maske på ansiktet, hårkur i håret, en godtluktende såpe i vannet, og en bok eller en youtubevideo, da har jeg det fantastisk. Da koser jeg meg virkelig, og jeg kjenner en herlig ro i kroppen. Tankene slutter å surre, og beveger seg heller i behagelig fart gjennom hodet, med en litt mer positiv tone enn ellers.

Bad3

Da jeg var hjemme hos pappa noen dager i julen, benyttet jeg muligheten til å tappe et bad der. Jeg hadde et duftlys tent, og så plasserte jeg macen min på en hylle ved siden av badekaret, så jeg kunne se gjennom de siste videoene fra Zoellas Vlogmas. Det var skikkelig deilig.


Nå i kveld ble jeg med mamma for å svømme noen runder på bassenget. Det er ikke helt det samme som å ta et rolig bad, men det var likevel godt å kjenne kroppen flyte gjennom vannet.

Nei, en vakker dag skal jeg virkelig ha mitt eget badekar. Jeg drømmer om en sånn søt liten leilighet med store vinduer, og et sånt badekar som står midt på gulvet på badet. Sånn som det nederst til høyre på det øverste bildet i dette innlegget. Åh, jeg får helt hjerter i øynene når jeg ser på det og drømmer meg bort.

1 Comment
  • Iselin Renée
    Posted at 11:51h, 06 January Reply

    Åh jeg bare elsker å bade 😀 Har ikke badekar selv heller, så drømmer om å få det en dag 🙂

I'd love it if you left a comment