Babel

Hei hei! Skulle nesten til å skrive god morgen, men det er jo søren meg langt på dag nå. Døgnrytmen min er helt på trynet, og jeg er mildt sagt veldig trøtt etter at jeg la meg alt for sent og sto opp klokken 12 i morges. Heldigvis er det snart SOMMERFERIE, som betyr at døgnrytme er et ord som ikke eksisterer for 2 hele måneder! 😀

I dag har jeg vært i byen med lillebror og Pappa og drukket milkshake, den med kaffesmak er vanvittig god. Nå tenkte jeg bare å vise dere noen bilder fra da jeg var alene på Babel Barista tidligere denne uken, det er så flaut å sitte og ta bilder, men heldigvis var jeg helt alene i kafeen i noen minutter, så da snek jeg opp kameraet. Jeg elsker virkelig å være på kafe, det er så deilig. Musikk på øret, fine møbler og bilder på veggene, skriveboken foran deg, et glass med iskaffe og travle mennesker som skynder seg i vei utenfor på gatene, finnes det noe bedre å bruke tiden sin på når man er alene?

1 2 3 4 5

 

Hva har du gjort i dag?

3 Comments
 • Camilla Melø Arntsen
  Posted at 20:02h, 08 June Reply

  Sv: Ja, vi er det! Haha, ja, men er vi ikke det da? Haha 🙂
  Så fine bildet! Hørtes veldig koselig ut. Er på hytta i helgen, så i dag har jeg bare slappet av, baket og bare koset meg. Ha en super fin kveld! 😀

 • Linn
  Posted at 21:06h, 08 June Reply

  Var på kafe i dag og drakk iskaffe, jeg! Har også kjøpt meg en ny bok for kun 49,- kr på Ark, “Great expectations” av Charles Dickens.

 • Ingvild
  Posted at 20:44h, 09 June Reply

  Åneeei, nå fikk jeg dårlig samvittighet siden det var jeg som ødela døgnrytmen din her om dagen (natta)….haha! Men det var såå koselig <3 Må gjentas (A) haha.

  xxx

I'd love it if you left a comment