An autumn day in Kew Gardens (I’m vlogging!)

[one-half-first]

Jeg blir bare mer og mer glad i å filme videoer.

Hva synes dere? Er det underholdende å se på? Jeg føler jeg får vist så mye mer av livet mitt i London når jeg tar med med filmkameraet ut på tur. Det er skikkelig trivelig.

Jeg har også masse bilder fra Kew Gardens jeg gjerne vil vise dere. Men først har jeg et par andre blogginnlegg jeg vil få ut (blant annet videoen min fra Vegtober-ufordringen!). Derfor tenkte jeg å kun dele videoen med dere nå, så kan jeg vise dere bildene og skrive litt om denne fine botaniske hagen senere.
[/one-half-first]
[one-half]

//I’m growing more and more fond of making videos.

What do you think? Do you enjoy watching them? I feel like I get to show you so much more of my life in London when I bring my vlogging camera with me. I’m loving it.

I also have loads of pretty pictures from Kew Gardens that I would love to show you. But first I want to publish a few other posts (like my video from the Vegtober-challenge!). Therefore, I wanted to post my video on the blog now, and then I can publish the photos and write a bit about this pretty botanical garden later on.

[/one-half]

???

[one-half-first]Gjerne følg meg på YouTube, da får du se alle videoene jeg legger ut før jeg deler dem på bloggen.[/one-half-first]
[one-half]//Please subscribe to my YouTube channel so you can see all the videos I put up before I share them on the blog.[/one-half]

2 Comments
 • Martine
  Posted at 18:26h, 03 November Reply

  ja takk til flere videoer! aksenten din! bonsaihus! ja, digga dette.

  • Martine
   Posted at 13:44h, 07 November Reply

   Takk! Så bra <3

I'd love it if you left a comment