Aurora at Sheperd’s Bush Empire

Lilli og jeg bestemte oss spontant for å kjøpe billetter til Auroras konsert i London. Vi var noen nattetimer inn i onsdag, og jeg så et instagraminlegg om konserten. Vi så på hverandre med glitter i øynene, “skal vi dra? Ja kom igjen la oss dra!” og så ble det aktiviteten vår for torsdags kveld.

Aurora at Sheperd's Bush Empire
Aurora at Sheperd's Bush Empire

Det er så fint å være impulsiv, droppe middagsmat til fordel for cornflakes, og heller bruke pengene på en kveld i en bygning med barokkinteriør og Aurora på scenen. Jeg følte meg hjemme i lyden av Auroras stemme, tanken på at hun vil forstå meg om jeg snakket språket mitt til henne. Hun sang “take me home take me home where I belong” og det var der jeg følte jeg var et øyeblikk.

Aurora at Sheperd's Bush Empire
Aurora at Sheperd's Bush Empire

Jeg gikk bortover tunellen mot toget hjem fra konserten med Lilli ved siden av meg. Kroppen min dirret av ny energi. En gitarist spilte bak oss, og vinden fra susende tog slo oss i ansiktet. “Nå føler jeg at jeg er i en filmscene” sa jeg, og vi lo hele veien hjem, bare av glede fordi kvelden var så fin.

Aurora at Sheperd's Bush Empire
Aurora at Sheperd's Bush Empire

Mot slutten av Warrior begynte Aurora å danse turbulent og majestetisk på scenen, hun virket helt oppslukt i musikken, i en så herlig transe at jeg bare ville opp på scenen og danse med henne. I en av de rolige sangene hun spilte begynte jeg å gråte, stemmen hennes rører meg.

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

1 Comment

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.