And the colors of these roads are matching the rainy sky

Innleggets tittel = Linje i sangen “Reverse” fra Gabrielle Aplin. Denne vil gå på replay hele bussturen.

God morgen! Om noen få timer sitter jeg på et kaldt bussete, som den første som sitter der i dag, og ser ut vinduet ved siden av meg hvor busker eller hus fyker forbi meg i det bussen kjører fremover, mot Sverige. Jeg har pakket treningsklær i bagen, men også koseklær, og er bestemt på at selv om jeg skal på treningsleir, så skal jeg også nyte det lille jeg får av den korte høstferien, som bare består av to lusne dager, pluss helgen. I går måtte jeg pakke og styre, men fikk også tid til å få besøk av Tonje, Margrethe og Charlotte for å drikke smoothie og spise litt kjeks, selv om det ikke akkurat var en nødvendighet å møtes siden vi skal trene og henge sammen hele ferien, bo i hytter som står vegg-i-vegg, og i under og -overkøye for min og Tonje sin del. Hvis man ser bort i fra treningsdelen, og kulden i Sverige, så tror jeg det blir en helt fin ferie. Og skal ikke klage, for jeg er heldig som faktisk får gjort noe i ferien, det er synd i de som sitter hjemme og venter på at skolen skal starte fordi det pissregner i Bodø og foreldrene er på jobb.

Får nesten aldri noen gode bilder av hunden min Molly, for hun har så mye pels over alt, spesielt i ansiktet og over øynene. Også står eller ligger hun aldri i ro! Enten så hopper hun rundt på stuegolvet, eller så ligger hun med hodet gjemt i resten av pelsen sin. Typisk.. Mye enklere å ta bilder av Ruffen (den andre hunden min) 😀

Ærlig talt, jeg drukner i Bodø. Når jeg syklet rundt i byen og fra skolen i går, så regnet det så mye at jeg var sikker på at om jeg gikk av sykkelen, om så bare i noen få sekunder, så kunne jeg drukne i den eneste store sølepytten som hele Bodø ligger i disse dagene. Vanndråpene er så store som druer og de kommer fra alle kanter.

Alle bildene i dette innlegget er tatt med iPhonen min og redigert i Instagram. Jeg legger ut bilder hver dag, så om du vil se mer kan du følge meg på MartineJSkaret 🙂

Ah.. Nå fikk jeg nesten lyst på et nytt glass med smoothie, men rekker nok ikke det før Tonje kommer og vi skal kjøre ned til bussterminalen. Ha en flott dag, jeg skal kose meg på den herlige bussturen. Elsker å kjøre i bil eller buss, det er noe med den beroligende følelsen, også blir man ikke rastløs fordi man vet at man ikke skal noe sted før om noe timer uansett. Vi snakkes vel i løpet av morgendagen eller helgen, håper jeg kan låne Internett til PC’en på hytteresepsjonen. Uansett er det to forhåndsskrevne innlegg på lur 🙂

Liker du å kjøre buss eller bil? Hva skal du (eller har gjort) i høstferien?

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.