Amerikanske pannekaker på en mandagsmorgen

Søndagskvelden klarte jeg endelig å sovne før ett, i motsetning til alle de andre nettene, hvor jeg sover for lite, og våkner opp trøtt og utmattet. Så mandags morgen våknet jeg av alarmen to timer før skolen startet, og tuslet ned på kjøkkenet i pysjen, for å lage meg noen amerikanske pannekaker til frokost. Med Zoella-videoer fra macen på kjøkkenbenken, og oppskriften til Jamie Oliver, ble det en ganske bra mandagsmorgen.

Varme pannekaker med sjokolade og bananbiter var den perfekte frokosten, og jeg skulle gjerne vist dere bildene jeg tok av den, men dessverre har jeg klart å rote bort minnekortet mitt. Det er nok borte for godt, så jeg satser på å bestille et på nettet, som forhåpentligvis kommer før året er omme. Prisen for et i butikk er nemlig opp mot 700kr, og det har jeg ikke råd til, huff. Får prøve å låne meg et minnekort så fort som mulig, så jeg får tatt bilder fremover.

378_1_1438763691Dette bildet er fra Jamie Oliver sin nettside. Det var hans oppskrift jeg brukte til mine pannekaker, og de ble veldig gode!

No Comments

I'd love it if you left a comment