Alle duene

Hver dag logger jeg meg inn på denne bloggen, og åpner nye, tomme blogginnlegg. Håpet er å fylle de med tekst, glede, inspirasjon og fine bilder. Dessverre ender det bare med en stor hvit firkant på pc-skjermen min, og flere dager mellom hver gang jeg publiserer noe. Alt jeg tenker å skrive høres dumt ut i hodet mitt, så jeg skriver ingenting. Kameraet ligger i fotobagen, og selv om det er så enkelt å hente det ut, virker det så vanskelig. Inspirasjonen er ikke der, gleden er ikke der.

Jeg vil bare dra på kaféturer, møte venninnene mine og le masse. Snakke om bøker, alt det spennende som skjer på høsten, og den blå himmelen. Jeg er så redd for å bli sliten av det, sånn sliten helt inn til beina, så det er et mirakel om jeg faktisk møter folk. Og en lettelse når det føles ganske godt, slikt som i dag, da jeg klemte flere venner, og lo og snakket inne på en av byens kafeer. Jeg som trodde jeg skulle komme hjem fra skolen og legge meg rett i sengen. Er takknemlig for at venninnen min dro meg med, for jeg føler meg ganske okei akkurat nå, og det er godt.

Siden jeg alt er så godt i gang med denne positive innstillingen, så kan jeg jo nevne at for tiden syntes jeg myk sjokoladekake fra ICA er nydelig. Og earl grey-te smaker eksepsjonelt godt om morgenen. Jeg har lånt boken Alle duene av Harald Rosenløw Eeg, og jeg gleder meg til å starte på den, selv om jeg må gjøre noe så kjedelig som å skrive referat av hvert kapittel siden det er et skoleprosjekt. Bok er fint likevel da, jeg skal på hytta i helga, og det har ikke regnet på flere dager. Se, jeg er ikke bare negativ.

Alve-Ingeborg (7 of 31) Kveldssol svart hvitt (4 of 8)

Masse klemmer til dere.

1 Comment
  • ingeborg
    Posted at 21:06h, 22 September Reply

    Ja det er ikke alltid man kan høre på magen sin. he he

I'd love it if you left a comment