Alexa Chung “It”

Denne boken har jeg sett bilder av på så så mang forskjellige blogger, og scrollet forbi på tumblr gang etter gang. Jeg var tidlig ute med å ønske meg den i bursdagsgave fra venninnen min, men da jeg fant den på en bokbutikk i London, kjøpte jeg den like greit selv.
It (8 of 12)It (5 of 12)
Det er boken til Alecxa Chung, den tidligere modellen og programlederen fra England. Jeg beundrer henne så ekstremt mye på grunn av den nydelige klesstilen hennes, og det at hun er så ubeskrivelig vakker. Ærlig talt, Alexa Chung er den peneste damen på denne jordkloden, etter min mening.
It (2 of 12)It (1 of 12)
Boken er fyllt med inspirasjon i form av pene bilder i varierende, sjarmerende kvaliet, hennes egne historier fra livet hennes og sitater om livet generelt. Jeg elsker den bittelitt.
It (4 of 12)It (6 of 12)
Denne boken gir meg rett og slett masse inspirasjon, og jeg beundrer bare denne dama enda mer. Alt det fine med boka motiverer meg bare til å skape noe fint selv. Aner ikke hva det kunne være, men likevel.
It (3 of 12)It (7 of 12)
Boka heter “It” og er skrevet av Alexa Chung, jeg kjøpte min utgave på Waterstones i London, men du kan finne den på Amazon eller andre steder på Internett.
Er den ikke fin?

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.