Åka hem från Sverige

Da har jeg, Tonje og Emilie brukt morgenen på å pakke tingene og vaske hytta. Vi skal snart ha en liten treningsøkt til før vi dusjer, hopper i koseklærne og setter oss på rutebussen hjem til Bodø. Blir deilig å komme hjem og sove i egen seng, men det har faktisk vært veldig, veldig fint her. Når man tenker på at jeg gruet meg skikkelig for å dra hit. Jeg ville ikke komme en gang, nå er jeg glad jeg gjorde det!

Hva skal du gjøre i dag? Hva syntes du om bildene?

2 Comments

  1. haha, hvorfor gruet du deg? cx

    Jeg kommer mest sannsynlig til å sitte foran peisen(som vi tente i dag ahahah) og lese. c’:
    Det blir fint håper jeg. kanskje drikke litt te også om jeg gidder å reise meg xD

  2. Fine høstbilder fra Sverige:-)Artig å lese at du hadde det så fint der sammen med jentene på lsget. Klem Mamma

Del gjerne dine tanker