A very real vlog

Life in London is not all exploring the big city and living life to the fullest. More often than not, it’s staying inside in my slacks, eating a lot, and attempting to study…

 

Etter mitt forrige blogginnlegg har jeg fått uendelig herlige tilbakemeldinger.

Dere er så bra! Kommentarene deres har vært meningsfylte og genuine, og det er jeg så takknemlig for. Jeg har tenkt mye på veien videre etter å ha lest hva dere syntes om A tiny bit beautiful. Det virker som dere egentlig liker det ganske godt slik som det er her inne. Så jeg skal bare fortsette! Jeg skal være meg selv enda mer, være mer åpen, ærlig og autetentisk. Dele livet mitt og alle tingene jeg finner littegrann nydelig, pluss alle de tingene som ikke er så nydelig, men viktig å dele likevel.

I have received endless lovely feedback from you after my last blog posts.

You guys are the best! Your comments have been meaningful and genuine, and I’m so thankful for that. I’ve been thinking a lot about the way forward after reading your thoughts on A tiny bit beautiful. It seems like you like it the way it already is on this page. So I’m just going to keep on doing what you like! I’m going to show even more of myself. Be more open, honest and authentic. I’m going to share my life, and all of the things I find a tiny bit beautiful. Plus all of the things that isn’t that beautiful, but important to share as well. 

 

Derfor tenkte jeg å vise dere litt mer av denne delen av livet mitt. Nemlig den “kjedelige” hverdagen.

I denne videoen ser dere meg, som prokrastinerer skolearbeid, blir begeistret over blomstermønster, og lager masse god vegansk mat. Jeg håper dere liker den!

Therefore, I thought I would share even more of this part of my life, the “boring” part.

In this vlog you see me procrastinating work, getting excited over floral patterns, and cooking lots of yummy vegan food. I hope you like it!

 

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

8 Comments

  1. Hærlige du. Digge bloggen din så mye at eg tipsa følgerane på snapkollektivet om den. YAY. Og vloggane dine, og engelsken din. Asså. DÅN.

    1. TUSEN TAKK MILLA <3 Jeg var på reise i hele går, så fikk ikke sjekket Snapchat før nå i stad, og det gjorde meg såå glad <3 du er best

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.