Å smile er viktig

Akkurat i dette øyeblikket hører jeg på Hozier og føler meg underlig glad. Dagen startet med tårer i øyenkroken, men i løpet av kun de få timene denne dagen har bestått av, har jeg lært noe nytt og viktig. Jeg har lært at man skal være glad i de menneskene man har rundt seg, for det er veldig slitsom å mislike alle. Jeg har blitt minnet på at mennesker er gode, og man skal behandle alle like godt som de er gode. Sist men ikke minst har jeg lært at å synge høyt til en god sang er veldig sunt. Alt dette visste jeg vel fra før av, men noen ganger må man lære ting på nytt igjen.

Solnedgang
Speil
Julelys på Eldorado
Å smile er også viktig, det føles nemlig mye bedre enn å gråte.
Håper det går bra med alle sammen der ute!

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.