A peaceful morning

[one-half-first]

God morgen kjære dere

Jeg sitter ved stuebordet med en kopp kaffe. Solen skinner ute, og selv om jeg ikke har vært utenfor i dag kjenner jeg gjennom de store vinduene at det er en kald dag. Jeg lytter til Michael Bublé sitt julealbum, og har en skikkelig koselig morgenstund alene hjemme. Når man bor i kollektiv lærer man å sette pris på stundende man får helt alene i stillheten. Senest i går kveld satt jeg på soverommet med dynen dratt opp mot ørene, og bannet over alt bråket fra stuen. Som dere sikkert skjønner kan det i blant være slitsomt å bo med tre unge menn som alle driver med musikk…

Jeg føler meg varm og god her jeg sitter i tøflene mine og den fluffy pinsvin-pysjamasen min. Til dere som har fulgt meg lenge har dere sikkert sett den før. Blant annet i dette blogginnlegget fra 2015. Jeg tror det var det året jeg kjøpte den, på Primark i London da jeg reiste hit på en helgetur med venninnen min Tonje. Det er sprøtt å tenke på at nå sitter jeg i den samme pysjen ved mitt eget stuebord i samme byen.

Nå skal jeg krysse ut fanene med blogg og Facebook, så jeg kan fokusere på essayet jeg må skrive til fredag. Jeg har lovet meg selv å jobbe minst én time med det i dag, så jeg ikke har så mye å gjøre torsdags kveld. Men så lovet jeg meg selv å jobbe minst én time i går også, og da jobbet jeg ikke ett minutt en gang. Heh. Send over litt motivasjon hvis du kan, plis.

[/one-half-first]
[one-half]

Good morning you lovely people

I’m sitting in the living room with a cup of coffee. The sun is shining today, and even though I haven’t been outside yet, I can feel through the big windows that it’s a cold day today. I’m listening to the Christmas album by Michael Bublé and I’m having a really nice time by myself this morning. When you’re living in a flatshare you grow to appreciate the peace and quiet of being alone. Just last night I was sitting in my room with the duvet tucked all the way up to my ears, cursing the noise that was coming from the living room. As you can understand, it can be tiring to live with three young men who are all playing music.

I feel warm and cosy here I’m sitting in my slippers and the fluffy hedgehog pajamas I’ve had forever. If you’ve been reading my blog for a while you have probably seen it before, I wore it in this blog post from 2015. I think that was the year I bought it actually, in Primark in London during a weekend trip with my friend Tonje. It’s crazy to think about the fact that I’m now wearing the same pajama, sitting my by own living room table in the same city.

I’m going to cross out the tabs I have open on blogs and Facebook so I can focus on the essay I need to write for Friday. I promised myself to do at least one hour of work on it today, so I won’t be doing it in a cramp on Thursday night. But then again, I promised myself to work one hour on it yesterday as well, and I didn’t even manage a whole minute. Oops. Send over some motivation if you have some left over, please.

[/one-half]

2 Comments
 • Milla
  Posted at 12:25h, 28 November Reply

  Åh. Rolige morgener. Elsker dem. Også sender jeg over litt motivasjon gjennom cyberspace *svisj* 😉

  • Martine Skaret
   Posted at 16:23h, 29 November Reply

   Takk! Det funka <3 Jeg jobbet 40 minutter sammenhengende på essayet, haha, det er en start!

I'd love it if you left a comment