A good day

Soundtrack for the day: Radio by Lana Del Rey

Jeg sto på berget og kjente østavinden rive i håret. Bølgene skvulpet i jevn rytme mot steinene og hvis man så opp kunne man se Børvasstindan spidde den knallblå himmelen. Like stødige som alltid sto de der. Bikinien min var en nyanse mørkere enn havet, håret lå i floker i nakkegropen og ansiktet mitt var renset for sminke. Akkurat sånn sto jeg, også trakk jeg pusten dypt nedi magen.
//I stood on the mountain and felt the wind brush through my hair. The waves hit the rock in a steady rhythm, and if you looked up, you could see the Børvasstindan mountains pierce the blue sky. Standing there as steady as always. My bikini was a shade darker than the ocean, my hair a tangled mess in my the grope of my neck and my face cleansed of makeup. I took a breath deep into my lungs.


I det øyeblikket kjente jeg hvor himla glad jeg er for å være i live. Det var en så deilig følelse, en sånn ordentlig takknemlighet for livet mitt. Jeg så ut mot bergene som strakte seg videre ut i havet, og jeg tenkte: “akkurat nå vil jeg ikke være noe annet sted enn her”. For hvem trenger fjerne land og eksotiske steder, når man har Bodø i solskinnet, med fjellene og havet så nært at du ta på det med pekefingeren. 
//In that moment, I had a realisation of how truly happy I am to be alive. It was the best feeling. This real and deep gratitude for my life. I looked out onto the land stretching further out in the ocean, and I thought to myself: “I wouldn’t want to be anywhere but here right now”. Who needs exotic places far away, when you catch Bodø in the sunshine, with the mountains and ocean so close you can touch it with your finger.

A few iPhone snaps from the day…

Det var en skikkelig bra dag i dag. Nå ligger jeg med nyvasket hår i stripete laken og spiser mozarella og tomat-salat til kveldsmat (hvor extra er ikke jeg) mens jeg spiller Lana Del Rey fra telefonhøytaleren. I morgen skal jeg opp tidlig og kjøre til Kjerringøy med Lasse. Jeg har så vidt tilbrakt tid med han det siste året på grunn av avstanden, så nå gleder jeg meg til to dager sammen <3 Kameraet blir med, såklart.
//Today has been a really good day. I’m in bed now. My sheets are blue and white striped and I’ve just washed my hair. I’m eating mozzarella and tomato salad (I’m so extra) while playing Lana Del Rey from the speakers of my phone. Tomorrow I’m going to wake up early and drive to Kjerringøy Island with Lasse. I have barely spent time with him this past year because of the distance between us, so now I’m looking forward to two days with him <3 I’m bringing the camera with me, of course.

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

6 Comments

    1. Tusen takk! Setter sånn pris på de fine kommentarene dine <3 jeg er også forelska i den hehe, derfor måtte jeg snike den med på to alle bildene.

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.