Å boble, og å blåse bobler

Det er lørdag formiddag og jeg sitter på en av mine favorittkaféer i Bodø. Alene. Det er sånt som jeg elsker å gjøre. Lage min egen boble hvor det i øyeblikket kun er rom for musikken i ørene mine, en varm kopp chai latte, og mine egne surrete og rosa tanker. Ingenting annet slipper inn, og jeg bobler*

*koser meg
Glede
Striper
Såpebobler

Solen skinner, og det virker som alle menneskene i hele byen bestemte seg for å gå utenfor ytterdøren sin i dag. De går i allværsjakker og spiser softis. Samler seg i store gjenger ved bordene utenfor kaféen nede på torget, og betaler parkeringsbillett selv om de parkerer ulovlig, fordi det er fullt av biler over alt. Damer med solbriller triller barnevogner, og til og med småbarna i vognene spiser softis. Alle er i vårmodus, og det er veldig interessant å observere.
Skygge
Såpebobler
Glede

Chai latten jeg bestilte har jeg nå drukket opp, og selv om jeg satt meg på denne kaféen alene på en lørdag for å skrive på en skoleinnlevering, så er Word-dokumentet fremdeles tomt og hvitt. Unnskyldningen min er vår, og sol, og at sommerferien bare er tjuefire skoledager unna, så hvordan skal man egentlig klare å holde fokus på bildeanalyser og refleksjoner da?

Disse bildene er fra de siste ukene med solskinn, såpebobler, hjemmelaget iste og gulrotkake fra ferdigpakke (fordi jeg baker ikke, sånn er det bare)

Håper du får en fin 17. mai i morgen, og masse solskinn fremover!

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

5 Comments

    1. Thank you so much! This was lovely to read, and really made my day a whole lot better, so thank you for that <3 I tried to look at your blog, but wordpress tells me it's no longer available 🙁 really sad, I had hoped I could take a look at it..

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.