9 sannheter

Ni sannheter om meg. Ni, fordi ni er mye finere tall en ti.

1. Jeg elsker å være alene, helt alene hjemme, helst uten noen som helst i hele nabolaget rundt meg.

2. Matte er det verste jeg vet. Jeg vil heller være soldat i en krig enn å gjøre matte.

3. Jeg begynner automatisk å gråte når jeg ser noen andre gråte, spesielt i filmer (dette gjelder også bøker, men blinker fort bort tårene for å kunne lese videre)

4

4. Jeg har skrevet dagbøker hele livet mitt. Ok, siden jeg lærte meg å skrive, daeh.

5. Bøker, te og musikk er det beste jeg vet.

6. Jeg klarer ikke å sove med mindre det er bekmørkt. Det minste lys holder meg våken så jeg bruker bind for øynene, selv i mørketiden på vintere, haha.

6

7. Om jeg aldri klarer å skrive en bok i livet mitt vet jeg at jeg kommer til å føle meg mislykket.

8. Jeg syntes ikke selv jeg er en bra person.

9. Jeg har en minneboks med verdens rareste ting i som jeg aldri kommer til å kvitt meg med (har en pose med mel der og et stivnet papir full av tårer oppi boksen)

Det var 9 sannheter om meg, har du noen sannheter om deg du vil dele?

 

2 Comments
 • Kiwi
  Posted at 21:36h, 13 April Reply

  Åh, så nydelige bilder!:) Jeg beundrer folk som skriver dagbok. Har aldri klart det selv, blir aldri helt trygg på boka liksom, føler at den gjør narr av meg når jeg utleverer tankene mine.. Ehm, jeg er litt snål ja.. c:

 • Ingvild
  Posted at 09:36h, 20 April Reply

  Oi, her var det en del overraskende punkt…være i krigen til fordel for matte? Eh.. :O Lily, please, ikke gjør det.. Matte er bare en liten filleting – dessuten har du ikke så mange år igjen med det, heller. (På media har vi matte bare 2 av 3 år, yay!!) Og du er ikke MISLYKKET hvis du ikke klarer å skrive en bok, neeei, du må ikke tenke sånn! Og du er en KJEMPEBRA person, herregud! 😀 Slutt å tenke så neeegativt!! 😀

  Sannheter om MEG? Hmmm. Jeg vil bli skuespiller (og forfatter), er ordentlig god på å overhøre samtaler som ikke er ment for mine ører, elsker alle årstidene, liker adventstida like mye som selve jula, og så har jeg også skrevet dagbok en goood stund. (Siden jeg var 11 tror jeg?)

  Kommer ikke på noe mer, haha.

  Goood helg, søta! <3 Klem Ingvild.

I'd love it if you left a comment