5 ting jeg gjorde sist uke

Uken som gikk var som en tornado. Den bare raste over dagene i flere hundre kilometer i timen, og jeg føler egentlig aldri at den stilnet. Jeg sprang rundt fra skole til jobb til avtaler, og fikk ikke en gang en liten time til å slappe av i sengen. Det var ganske slitsomt, men jeg fikk gjort mye hyggelig og fint, så derfor går det bra å stresse litt sånn. Dere vet jeg elsker lister, så jeg tenkte å skrive en liten liste over 5 fine ting jeg gjorde sist uke.

1. Jeg spiste taco og sang høyt til ABBA med ni, skikkelig herlige mennesker

Natt

2. Jeg fikk besøk av Oda på søndagsettermiddagen, og vi drakk te, spiste marengs vi bakte selv, og fotograferte solnedgangen. Te og marengs

3. Jeg, Marthe og Marthe dro på en Marthe osv tur ut på byen, med appelsinjuice og sprit pakket nedi veska. Vi hadde planer om å drikke og gråte, men heldigvis ble det mer latter enn gråting.

Natt

4. Jeg spiste softis med venner, og planla hvordan vi skal feire slutten av vår videregående utdannelse. Oda
5. Jeg skrev masse, både dikt og tekster og små paragrafer. Det var godt.

Denne uken blir like fullt tornado som sist, men jeg liker det. Det er godt å fylle dagene, og fylle hodet, så kanskje noe av det som alt er der inne ikke får så stort rom til å utfolde seg.

1 Comment
  • Amar
    Posted at 12:11h, 22 September Reply

    Sadly I don’t read Norwegian but I have to say I love the photography on your site!

I'd love it if you left a comment