5

Selvfølgelig hadde jeg maks uflaks og kom opp i naturfag til eksamen. Da det var et faktum, og navnet mitt sto på lista, kjente jeg en liten skuffelse. Men jeg hadde allerede kjent en så sterk magefølelse hele uken på at jeg ville komme opp i naturfag, så jeg var forberedt på strevet som ventet meg. Hele helgen gikk med til å øve. Jeg nærmest levde på biblioteket, dusjet ikke eller skiftet klær på tre dager, spiste nøtter og lefser fra butikken til hvert måltid, og satt oppe til langt på natt for å øve. Da mandagskvelden kom, og jeg omsider måtte legge fra meg bøkene for å sove en siste natt før eksamen, lignet jeg mer på en neandertaler-huleboer enn en videregående-elev fra 2016.

Heldigvis var alt strevet verdt det, for jeg klarte å få karakteren 5 på eksamen! Da jeg fikk høre sensoren si det tallet, begynte jeg å strigråte i eksamenslokalet, og da begynte til og med læreren og sensoren min også å gråte, for vi ble alle så glade. Jeg gikk rundt i sjokktilstand i flere dager, og først nå har det sunket inn at jeg faktisk fikk 5 på eksamen i naturfag. Herregud så stolt jeg er!

Sommerferie

Nå har jeg endelig ferie, og går ut av Videregående med et fantastisk vitnemål og en 5er i naturfag som jeg er sykt stolt over. Disse tre årene har vært noen av de mest fantastiske, spennende, morsomme, men også tyngste, og vondeste årene jeg har opplevd så langt i livet. Det er så mange opplevelser og erfaringer som har formet meg som menneske, og nå kjenner jeg meg mer klar enn noen gang til å ta fatt på fremtiden som kommer. Først av alt kommer sommerferien, og som dere ser på bildene i dette innlegget har jeg allerede fått tid til å feire litt, med kafébesøk, ballonger, bringebærsorbet og kjøreturer på nattestid. Jeg tror det blir en herlig sommer videre!

No Comments

I'd love it if you left a comment